Canı sıkılan insan ne yapmalı?

Hocam gidin kitap okuyun, dizi izleyin keyifli gelir. Mesela benim boş bir aktivite mi söyleyeyim, duvara bakıyorum. Evet, boş beyaz bir duvar. Kendi görmek istediklerimi o duvarda oluşturuyorum.

Kitap okuyabilirsin. Dizi izleyebilirsin. Film izleyebilirsin. Müzik aleti öğrenmeyi deneyebilirsin. Bir spor alanında kendini geliştirmeyi deneyebilirsin. Bir dil öğrenmeye çalışabilirsin. Mesela PC oyunu değil de başka oyunlarda kendinizi geliştirebilirsiniz. Misal satranç. Bunda kendini geliştirmen için oynayabileceğin biri yoksa PC gerekir ama kendine karşı oynayarak da gelişebilirsin.

"Evet Technopat'ta takılmak bayağı iyi, hem bilgileniyorsun hem Türkçe gelişiyor."
Gelişmesi lazım hocam. :)

1625696022824.png

Hocam ben bunu kullanıyorum :D

Merhaba. Bu aralar canım çok sıkılıyor. Sizin önerebileceğiniz bir şey var mı? PC var ancak normalde günümün bütün vaktini burada geçiririm. Şu an PC'de bile canım sıkılıyor. Dükkana gidiyorum oturmaya, orada da aynı. Arkadaşlarınla gez demeyin, 1 tane konuştuğum arkadaşım var, o da uzakta.

Müzik dinleyebilirsin müzik aletlerine veya kitaplarına kendini verebilirsin bazı kanallardan yazılım ya da resim dersleri gibi şeyler öğrenip onlara başlayabilirsin ya da dışarı cıkıp biraz gezerek ya da bisikletiniz varsa turlayarak eglenebilirsiniz boş zamanınızda kahve icecek gibi şeyler alıp bir sahilde otutarak denizi izleyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı