Canım çok sıkılıyor

Arkadaşlarınla dışarıda vakit geçirebilirsin. Kız arkadaşın varsa beraber çok şey yapabilirsin. Hayat evde 4 duvar arasında oturup oyun oynamaktan ibaret değil. Sıkılmanın sebebi evde durman.
 
Hem de ne oyun ☺. Bir kaç ay önce Journey's End adında yeni bir güncelleme gelmişti. Çok fazla yeni eşya falan gelmişti. Eğer o güncelleme den sonra oynamadıysanız girin ve tekrar bitirin derim.

O güncellemeden sonra ilk 2 gün aralıksız oynadım. Sıfırdan gömdüm oyunu. Pişman değildim, olmayacağım. Çok güzel oyun. Terraria adamdır.
 
Valorant'ı şu sıralar çok oynuyorum. 1600 civarı da CS:GO oynama sürem var fakat Valorant gelince bıraktım. En son çift keleş miydim öyle bir şeydim. Oynama saatlerim size uymayabilir yanlız. Genelde akşam 8 gibi girerim. 1-2 gibi çıkarım. Rütbe olarak altına kadar çıktım fakat son güncellemede rütbeler sıfırlanınca bana bronz 3 attı oyun.

Valorant nickim: ZD Efe#KRC
Steam hesabım: Efe
 
Bu CS:GO oyuncuları neden Valorant'a gidiyor hiç anlamıyorum. Bence CS:GO grafik ve oynanış açısından Valorant'dan daha iyi bir oyun.
CS:GO sunucuları çok kötü kalıyor Valorant'ın yanında. Valorant'ta 128 tickrate sunucular varken CS:GO'da 64 tickrate sunucular var. Genelde türklerin ''yahu bu mermi gitmiyor'' demesine sebep olan şeylerden biri bu. Ben CS:GO'da 100 ms ile oynuyorum. Fakat Valorant'a geçince 30 ms ile oynuyorum.

Şu an CS:GO'da 2 tane mi ne ''wallhack'' bugu var. Oyuna giriyorum, karşı takım bu bugu kullandığı için duvarlardan adam bana sıkıyor ölüyorum. Riot'ta ise işler şöyle işliyor:

Riot: Oyunumuzda oyunu kötü etkileyen bir bug bulundu. Sunucularımız geçici bir arayla kapatıldı.
En azından ben böyle biliyorum.

Oyunun en büyük eksisi hileler. 10 rekabetçi maçımın en az beşinde hile geliyor. Adamlar resmen oyuna güncelleme getirmiyorlar. Arada sırada bir kasa, skin vb. iteliyorlar bize. Böyle saçma şey mi olur yahu! Bence artık CS:GO oynanılmaması gereken bir oyun. Valve belki herkes Valorant'a kayınca oyuna bir şeyler yapmaya karar verir.

Bence CS:GO'nun Valorant'a göre sadece 2artısı var. Minimap(radar) tasarımı. Yahu arkadaş bu minimapten hiçbir şey anlayamıyorum.

Bunny yapmak ise Valorant'ta bence çok daha keyifli. En azından daha kolay yapılıyor bence.

Grafik olarak ise pek bir şey diyemeyeceğim çünkü iki oyunun da grafik kalitesi benim için aynı sayılır.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı