Escaloff
Kilopat
Daha fazla
- Profil Kapağı
- 1522523673
Arkadaşlar merhaba, ben 16 yaşında lise 3'e giden bir öğrenciyim. Sınıf arkadaşlarım bana sürekli kötü davranıyor. İyimser bir insanım, kimse hakkında kötü bir şey düşünmem. Bana kötülük yapan bir insanı bile bir şekilde affederim. Yazı yazmayı çok seviyorum, boş zamanlarımda sürekli yazı yazarım. Yeraltı edebiyatı ile ilgili olsun, doğa üstü olaylar ile ilgili olsun. Geçmiş cuma da yazı yazarken sınıftan birisi geldi ve yazdığım kağıdı yırttı. Ne yapıyorsun diye bir tepki verdim tabii ki. Sert çıkışmadım, yalnızca sordum. 4 5 kişi üstüme gelmeye başladı. Bir sürü küfür, hakaret ve argo kelime duydum. Kabadayı tipli birisi dövecekmiş gibi üstüme geldi, geriye kaçtım biraz. Oyunlardaki Boss'lara benzeyen bir tipi var çünkü. Neden böyle oluyor, ben insanlara ne yapıyorum? Kimseye bir zararım yok. Kaç gündür bunu kafaya takıyorum. Oyun oynayacağım bu olay aklıma geliyor oyunu kapatıyorum. En çok sevdiğim ve keyif aldığım iş olan, kitap okumayı dahi gerçekleştiremiyorum. İnsanlarla etkileşim halinde mi olmam gerekiyor? Bu durumda bile kendimi sorguluyorum, hiçbirimiz hatasız değil çünkü. Belki istemeden bir şey yapmışımdır? Sorguluyorum ama bir şey gelmiyor aklıma... Yorgun bir haftanın sonuna geldim. Bir sürü yapacağım iş vardı hiçbirini yapmak istemiyorum. Canım çok sıkkın ve moral olarak Alt-Üst olmuş durumdayım. Pek ciddi bir insan değilim, ailemle hiç görüşmüyorum zaten. Her problemimi kendim çözmekten bıktım usandım. Biraz dinlenilmek istiyorum ve bu yüzden güzel insanlar olan, sizlere yazdım. İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.