Canınızın en çok acıdığı an neydi?

Sağlık olsun hocam. Ben uzun yol yaparken bu NG 450 ile asfaltta düşmüştüm. Sırf yokuş aşağı yolda 65-70 arası giderken (Yani hız göstergem öyle gösteriyordu -15 +15 olabilir.) bisiklet aniden kontrolümden çıktı. Neden olduğunu hala anlamış değilim. Asfaltta çok rahat kaydım. Ama full koruma giydiğim için hiç bir şey olmadı bile. Koruma önemlidir dostlar. Korumasız düşseydim muhtemelen şu anda burada olmayada bilirdim.

Ben de iyi sürüyordum da ilk defa hız sınırlarını çıkabildiği kadar zorlayınca denge tamamen kayboldu, gitti. Muhtemelen bisikleti, motor gibi yatıramazdım ama kendimce oldukça iyiydim
Kemik nasıl gözüküyordu ?
Kanların içinde beyaz beyaz göze çarpıyordu.

Hocam onlar tendon olabilir. Çünkü kemiğe kadar girmesi bence birazcık zor. O kadar kas var deri var. Onları yırtıp geçip kemiğe ulaşması gerçekten zor. Ama tabii kemik te olabilir.

Köyde arkaşalar ile dağda geziyorduk. Dağdan yola iniş bayağı dik. Arkaşalar alışık olduğu için indiler.
Ben inemedim, yuvarlandım baya uçurumdan aşağı en son dipdeki derede buldum kendimi.

Acıyı pek hatırlamıyorum ama ondan başka daha büyüğü yoktur herhalde 3-4 yaşındayken sokakta scooter sürerken heyecen yapıp ayağım kaymisti scooterin demiri yanağıma girmişti izi kalıcı olarak duracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…