Canınızın en çok acıdığı an neydi?

Daha büyük acım olmuştur belki ama ben bunu hatırlıyorum(çok fazla sorun yaşamadım genelde) bisiklet sürmeyi öğrenirken hız yaptım döneyim derken bisiklet yan yattı ve biraz asfallta kaydım asfalt yanığı çok kötüydü diş ağrıları ve yaklaşık 5 parmağımın kırılması da bunlara ek bir de yürürken fazla düşerim diz kapaklarım bir aralar çok acı çekti.
Sağlık olsun hocam. Ben uzun yol yaparken bu NG 450 ile asfaltta düşmüştüm. Sırf yokuş aşağı yolda 65-70 arası giderken (Yani hız göstergem öyle gösteriyordu -15 +15 olabilir.) bisiklet aniden kontrolümden çıktı. Neden olduğunu hala anlamış değilim. Asfaltta çok rahat kaydım. Ama full koruma giydiğim için hiç bir şey olmadı bile. Koruma önemlidir dostlar. Korumasız düşseydim muhtemelen şu anda burada olmayada bilirdim.
 
Ya ben de bisiklet kullanırken bayağı ciddi kazaları sıyrıksız atlattım. Örn olarak az kalsın nehirin içine düşüyordum. Bizim ev yokuşun üstünde altta ise nehir var. Son hız iniyorum çünkü ne abi frenleri ayarlamışım üüüf şimdi bir durucam eü eü derken frenler yerinden çıktı. LAN diye bağırıp paniklediğimi hatırlıyorum. O gün o bisikleti oradan kurtarıcam diye yatırdığım açıyı şimdi bisikleti sadece düşürmeye oynasam yakalayamam. Saçma salak bir şeydi. Şimdi Salcano NG 450 kullanıyorum. V fren 29 jant olanından. Frenlere dokunuyorum yavaş yavaş iniyor. Süspansyon sertliği vs. ayarlanıyor. Mis gibi.
Ben de iyi sürüyordum da ilk defa hız sınırlarını çıkabildiği kadar zorlayınca denge tamamen kayboldu, gitti. Muhtemelen bisikleti, motor gibi yatıramazdım ama kendimce oldukça iyiydim :)
Kemik nasıl gözüküyordu ?
Kanların içinde beyaz beyaz göze çarpıyordu.
 
Ben de iyi sürüyordum da ilk defa hız sınırlarını çıkabildiği kadar zorlayınca denge tamamen kayboldu, gitti. Muhtemelen bisikleti, motor gibi yatıramazdım ama kendimce oldukça iyiydim :)

Kanların içinde beyaz beyaz göze çarpıyordu.
Hocam onlar tendon olabilir. Çünkü kemiğe kadar girmesi bence birazcık zor. O kadar kas var deri var. Onları yırtıp geçip kemiğe ulaşması gerçekten zor. Ama tabii kemik te olabilir.
 
Köyde arkaşalar ile dağda geziyorduk. Dağdan yola iniş bayağı dik. Arkaşalar alışık olduğu için indiler.
Ben inemedim, yuvarlandım baya uçurumdan aşağı en son dipdeki derede buldum kendimi.
 
Tendonun rengi beyaz ise olabilir. Kollarım ve bacaklarım bayağı paramparça olmuştu, tendon değilse, kemik.
1629571497798.png

Beyaz diye biliyorum.
 
Acıyı pek hatırlamıyorum ama ondan başka daha büyüğü yoktur herhalde 3-4 yaşındayken sokakta scooter sürerken heyecen yapıp ayağım kaymisti scooterin demiri yanağıma girmişti izi kalıcı olarak duracak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı