Canlı ders trolleri ne zaman bitecek?

Korona bitse bile hybrid eğitim sistemi olacak artık hayatımızda.

Hiçbir zaman çünkü çok zevkli.
Troll yapmak eğlenceli sabahtan beri trollemediğim ders kalmadı.
Sen eğleniyorsun diye diğer sınıf arkadaşların düzgün eğitim alamıyor farkında mısın?
Okullar ağır cezalar vermediği sürece uzaktan eğitim bitince düzelir.

Pazartesi bizede yapıldı, Linki Discord'a atan kişi bizim sınıftan çıktı, çocuk mahkemelik oldu.
YouTube videosu da atıldı, bunu yapan arkadaş ''Hocam bizim dersi şu şu kanalda gördüm trollüyorlardı falan dedi'' bende kanaldan videoyu bulup hocaya atdım, hoca açıklamadaki DC adresinden çocuğu linki paylaştığı mesajı gördü, gerisi malum...

Canlı derste hemen hemen herkesin bildiği gibi birçok hocaya saygısızlık yapılmakta. Müzik açarak uygunsuz görüntü paylaşarak ağza alınmayacak cümleler kurarak dersleri sabote ediyorlar. Bu rezillik ne zaman bitecek?

Online eğitim bitene kadar.

Sen eğleniyorsun diye diğer sınıf arkadaşların düzgün eğitim alamıyor farkında mısın?
Okullar ağır cezalar vermediği sürece uzaktan eğitim bitince düzelir.

Ağır caydırıcı ceza verilemeyeceği ve arkadaşlarımın kul hakkına girmediğim için sıkıntı yok.

20210526_190540.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı