Korona bitse bile hybrid eğitim sistemi olacak artık hayatımızda.
Hiçbir zaman çünkü çok zevkli.
Sen eğleniyorsun diye diğer sınıf arkadaşların düzgün eğitim alamıyor farkında mısın?Troll yapmak eğlenceli sabahtan beri trollemediğim ders kalmadı.
YouTube videosu da atıldı, bunu yapan arkadaş ''Hocam bizim dersi şu şu kanalda gördüm trollüyorlardı falan dedi'' bende kanaldan videoyu bulup hocaya atdım, hoca açıklamadaki DC adresinden çocuğu linki paylaştığı mesajı gördü, gerisi malum...Pazartesi bizede yapıldı, Linki Discord'a atan kişi bizim sınıftan çıktı, çocuk mahkemelik oldu.
Canlı derste hemen hemen herkesin bildiği gibi birçok hocaya saygısızlık yapılmakta. Müzik açarak uygunsuz görüntü paylaşarak ağza alınmayacak cümleler kurarak dersleri sabote ediyorlar. Bu rezillik ne zaman bitecek?
Sen eğleniyorsun diye diğer sınıf arkadaşların düzgün eğitim alamıyor farkında mısın?
Okullar ağır cezalar vermediği sürece uzaktan eğitim bitince düzelir.
Diğer arkadaşlarının eğitim almasını engellemek kul hakkı farkındaysan.Ağır caydırıcı ceza verilemeyeceği ve arkadaşlarımın kul hakkına girmediğim için sıkıntı yok.
Diğer arkadaşlarının eğitim almasını engellemek kul hakkı farkındaysan.
Technopat nedense son zamanlarda asosyal insanların kendini sosyal birey gibi göstermeye çalıştığı bir yere dönüştü.Toplam derste 15 kişiyiz 15 kişi troll yapıyoruz farkındaysan![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.