Canlı derslere katılan var mı?

Hocam lise çağındasın da neden derslere ara sıra giriyorsun? (ek bir çalışma yapıyorsan ona lafım yok)
Online eğitimin tek iyi yanı evde olmak ve ders yapmaya daha çok vakit kalması. Onun dışında iyi yanı yok. Ha bir de evinde yanında yakınında teknolojik imkanlara hızlı ulaşabilenler için iyi.

Şöyle düzelteyim 1. dönem bütün derslere eksiksiz girerdim ancak 2. dönem bu tarz olaylardan sonra ara sıra girmeye başladım.

Derslerin hiçbirine katılmak istiyorum ama katılıyorum. Beynim resmen kalıcı komutlar girişiminde. Şaka yapmıyorum. Beynim o kadar döngüye girmiş. Bununla alakalı bir konu açacaktım ama vazgeçtim.

Aynen dostum, derse girsem bile öğrenmeyecektim, ders yerine kendimi burada geliştirmem daha iyi. 🥴
Düzgünce dinlerseniz öğrenirsiniz, bizde biliyoruz uzaktan eğitimin verimsiz geçtiğini. Elimize verilmeyen imkanı kendimiz yaratmaya çalışıyoruz.

Yazın adam akıllı 9. sınıf konularını kapatmak için günlük 2 saat çalışmaya karar verdim. Kendi kendimizi eğiteceğiz başka çare yok. Ama aile tarafından bakacak olursak neredeyse her gün ders çalış kavgası yapıyoruz :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı