Hocam haklısınız 4 5 dk için değmez.O işe girişme hiç. Ekrandan okuduğun zaman çok açık bir şekilde belli oluyor. Önceden birden fazla defa pratik yaparsan sunuma güzel bir şekilde hazır olursun.
Hocam haklısınız 4 5 dk için değmez.O işe girişme hiç. Ekrandan okuduğun zaman çok açık bir şekilde belli oluyor. Önceden birden fazla defa pratik yaparsan sunuma güzel bir şekilde hazır olursun.
Ben olsam monitördeki kamera olan yere post-it yapıştırırdım.Zoomdan kamera açıp alt tab yapsam kamera gidermi ?
Kamera açcam hocam sıkıntı o işte.Ben din dersinde telefondan kopya çekerek 8 tane sure okudum, rahat ol kamera açmayacaksın sonuçta![]()
Eskiden CS'de yapardımBen olsam monitördeki kamera olan yere post-it yapıştırırdım.
Hocam ilk hafta yapın kurtulun .Ya zaten benden başka tüm sınıf yapcak bakıcam onlar nasıl.
Hocam direk ezberlicem hoca zatem a4 kağıdına yazıp bakabilirsiniz dedi hepsine bakmamak kaydıyla.Hocam monitörden okumak sıkıntı olabilir, Hani gözünüz başka yere bakacak, ama monitörü çok iyi bir yere yerleştirirseniz olur.
Aynen direk yapıp kurtulmak istiyorum 5 dk için 2 hafta düşünemem.Hocam ilk hafta yapın kurtulun .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.