Canli destekte kötü amacli bir şey var mı?

LnCazYapma

Hectopat
Katılım
19 Eylül 2022
Mesajlar
2.619
Çözümler
31
Tivibu aboneligi icin gecen internette geziyordum Türk Telekom'un sitesine girdim ve sag alttan canli destek baglandi. Sonra abonelik bilgisi almak icin su numaradan arandim. (0850 532 84 44) ve konusurken nasıl olduysa D-Smart 120 TL'lik abonelik aldim 24 ay. Sonra dediler onaylamak icin aranacaksiniz onaylayin islemleri yapalim dediler ve bu numaradan 15 dk sonra arandim(0850 480 87 00) onayladim ve dedilerki sizi kurulum ekibi arayacak 3 gun içerisinde adresi verin gelsinler dediler. Neyse ben bu abineligi iptal icin Türk Telekom'u aradim ama D-Smart Türk Telekom'a bagli degil onlari arayin dediler. Bende gittim D-Smart'a baglandim telefon ve isim ile gercekten bir kayit yapilmis ama abonelik yok.
Simdi merak ettigim bir sıkıntı olur mu? Telefonla onayliyorum denildi sıkıntı çıkar mı? Telefonlar guvenilir mi? Eger dolandiricilik ihtimali varsa ne yapmam gerekiyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon numaraları bir kere sahte, basit bir Google aramasından Şikayetvar'da çok sayıda benzer durum yaşandığını görüyorum. Doğru siteye girdiğinizden emin misiniz? Eğer gidip bilgilerinizi telefondaki kişilere vermediyseniz bir sıkıntı çıkmaz kanaatimce.
 

Geri
Yukarı