Canlı yayın yapmak için en az kaç Mbit internet gerekir ?

3363559895.png

Peki sizce ben 1080P'de yayın yapabilir miyim ? :D
Hangi paket, kaç TL ödüyorsunuz acaba?

Selam 1 uploadım var yayın yapmak istiyorum sizce yapabilir miyim yapabilirsem de OBS'de hangi ayarlar ile yapabilirim
Hocam yayın yapmanız çok zor. Yapsanız bile 360 veya 480p olur. Bu seferde oyun oynayacak uploadınız kalmaz. Ping sorunu yaşarsınız.
Bende 49mbps download 21mbps upload var bu değerler nasıl?
Superonline kullanıyorsunuz belliki. Bu değerler çok çok iyi özellikle upload hızınız. Fakat 1 Haziran'dan sonra hızınızın eski haline döneceğini belirtmek isterim. Yani tekrar 20 Mbps upload alamayacaksınız.

6 Mbitsde canlı yayınım çok donuyor ne yapabilirim OBS'den ayar mı yapmam lazım çok donuyor ya da cihazdan mı donuyordur

5MB Upload hızım var yayınlarda 3500 - 3000 Arasında Bit veriyorum 2MB'da kendime bırakıyorum çok upload vermemenizi öneririm ve internette bayağı bir OBS ayar videosu var onları da incelemenizi öneririm hangi oyunların için yayın yapacaksanız öyle bir araştırma yapın. İyi yayınlar :)

WI-FI ile arada bir duvar +5 metre var. Adana Sunucusu ama ben Mersin'deyim. Upload normalde 0.7 idi ama son anda 0.6'ya düştü. Sizce kaç Bitrate Kaç P yayın yapmalıyım. (Yayını kablo ile internete bağlanıp yapıcağım)
6 Mbitsde canlı yayınım çok donuyor ne yapabilirim OBS'den ayar mı yapmam lazım çok donuyor ya da cihazdan mı donuyordur
OBS ayarlarını kontrol et. Doğru sunucuya bağlan ve Bitrate ayarına bakın

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    32,5 KB · Görüntüleme: 75
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı