Steam Capcom oyunlarında %87'ye varan indirim

Hayatımda hiç korku oyunu oynamadım, zamanında oyun delisinin meşhur Outlast serisini izledim sadece.
Residen evil biohazard ve village bağlantılı sanırım, almamı önerir misiniz ve yama durumları nasıl malum iki oyunda da Türkçe yok.
Dediğiniz gibi bağlantılı. Hatta aynı karakter üzerinden gidiyor. Size bu serinin bütün oyunları bağlantılı desem yalan söylemem. Seriyi kesinlikle öneririm.

Hayatımda hiç korku oyunu oynamadım, zamanında oyun delisinin meşhur Outlast serisini izledim sadece.
Residen evil biohazard ve village bağlantılı sanırım, almamı önerir misiniz ve yama durumları nasıl malum iki oyunda da Türkçe yok.
Resident Evil 7 Biohazard ve Village birbiriyler bağlantılı. Outlast gibi ucuz korkutma yöntemleri yerine insanı atmosfer ve hayatta kalma ögeleri ile germeyi başarıyor. 2 oyunun da ücretsiz Türkçe yaması var.

Atar mısınız? Biohazard için Türkçe yama var mı?
Buyrun hocam 2 tane var:

Birde ücretli olan var fakat ona gerek yok.

Buyrun hocam 2 tane var:

Birde ücretli olan var fakat ona gerek yok.
Ne farkı var ki ücretlinin?

Resident Evil 5-6 alınır mı? Splitscreen için almayı düşünüyorum.
Resident Evil 5 tek başına sıkıcı arkadaşla eğlenceli. Resident Evil 6 arkadaşla bile sıkıcı ve 20- 25 saat boyunca aralıksız çatıştığın sıkıcı bir oyun.
@490836 @Abdul0234
RE7 alıyorum, tadına bakalım güzelse Village'de alacağım uzun zamandır düşünüyordum başlasammı diye. Teşekkürler.
RE7 2017'de çıktığı için ve RE Engine ile yapılan ilk oyun olduğu için oynanış anlamında ham gelebilir haberiniz olsun. RE2, 3, Village ve 4 oynanış anlamında kat kat daha iyi ve ham hissettirmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı