Çapraz bağ kopması ve menisküs yırtığı nedeniyle askerde çürük raporu verilir mi?

Yer
Saratov
Sağ bacaktan çapraz bağım kopuk ve menisküs yırtıgım var. Askerde çürük raporu verirler mi? Sonuçta atlayıp zıplayamam. Koşuda vs. sıkıntı olur. Tekrar bağ yaralanması yaşamak istemiyorum. Peki çürüğü bu nedenden ötürü alırsam devlet memuru olabilir miyim?

Hiç bilen yok mu ya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çürük olayı doktora bağlı ikna olursa verebilir bir Subay olarak söylüyorum koşmak zorunda değilsin. İkmal sınıfı yönetiyordum. Mutfakta Banyoda veya Çamaşırhanede çalışabilirsin bunlara engel değil. Dolayısı ile çürük alamayabilirsin de. Kalbi delik bi asker vardı bölükte. Şımarıklık yaptıkları için istikamet verdim. Çocuk bayıldı. Revire yolladım. Yani çürük almak doktora bağlı biraz ve ikna edici derecede hasta olduğuna.

Çürük olayı doktora bağlı ikna olursa verebilir bir Subay olarak söylüyorum koşmak zorunda değilsin. İkmal sınıfı yönetiyordum. Mutfakta Banyoda veya Çamaşırhanede çalışabilirsin bunlara engel değil. Dolayısı ile çürük alamayabilirsin de. Kalbi delik bi asker vardı bölükte. Şımarıklık yaptıkları için istikamet verdim. Çocuk bayıldı. Revire yolladım. Yani çürük almak doktora bağlı biraz ve ikna edici derecede hasta olduğuna.
Diyorsunuz ki çürük alamazsın sadece eğitime çıkamazsın onun dışında askeriyedeki görevleri yerine getirirsin... Valla bilemedim ya. 2 senelik okul okuyorum (2 dönem kayıt yeniletmedim pasifim) ertelemem lazım bu sene 4 yıllık yazıcam da ertele ertele nereye kadar.

Dosya Ekleri

• 1735166027572.gif
    1735166027572.gif
    42 bayt · Görüntüleme: 70
Diyorsunuz ki çürük alamazsın sadece eğitime çıkamazsın onun dışında askeriyedeki görevleri yerine getirirsin... Valla bilemedim ya. 2 senelik okul okuyorum (2 dönem kayıt yeniletmedim pasifim) ertelemem lazım bu sene 4 yıllık yazıcam da ertele ertele nereye kadar.
Kesin alamazsın demiyorum. Zaten asker fazlası var şu an her yer asker. Biz bölükte ihtiyacımız kadarını alıp kalanı yolluyorduk. Fazla kalabalık da iyi olmuyor her biri ile tek tek ilgilen basit değil. Gözde hafif kusur olan bi tanıdık aldı mesela. Kuzenim de aldı. Duruma göre alabilirsin veya alamayabilirsin. Doktora kalmış gibi bu durum. Sen dersen ben rahatsızım zor hareket ediyorum bu şekilde nasıl asker olayım gibisinden. Adam yazar belki denemeden bilinmez. Çapraz bağ ile çürük duymadım ama

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı