Capture card ile düşük sistem PC'de yayın açılır mı?

babapiromer

Centipat
Katılım
3 Kasım 2022
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamünaleyküm arkadaşlar. Intel HD Graphics 1 GB ekran kartlı PC var. Başka yüksek sistem bilgisayardan capture card ile görüntüyü aktarıp yayın açsam sıkıntı çıkar mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük sistemin görüntüsünü aktarıp yayını yüksek sistem bilgisayarda yapmak yerine, düşük olan sisteme bir kaç yükseltme yaparak onda yayın yapıp, görüntüyü yüksek sistem bilgisayardan almak istemez miydiniz? Düşük sistemde ne yayını yapacaksınız onu tam kavrayamadım. Ama evet, sorunun cevabı evet mümkün.
 
Düşük sistemin görüntüsünü aktarıp yayını yüksek sistem bilgisayarda yapmak yerine, düşük olan sisteme birkaç yükseltme yaparak onda yayın yapıp, görüntüyü yüksek sistem bilgisayardan almak istemez miydiniz? Düşük sistemde ne yayını yapacaksınız onu tam kavrayamadım. Ama evet, sorunun cevabı evet mümkün.

Hocam dediğim şu yüksek sistemden oyun oynayacagımdüşük sistemden yayını açacağım.
 
Hocam dediğim şu yüksek sistemden oyun oynayacagımdüşük sistemden yayını açacağım.
Dediğini anladım. Düşük sistemde yayın açıp, yüksek sistemde oynadığın oyunun görüntüsünü Capture Card ile düşük sisteme aktaracaksın. İşlemcin kuvvetliyse, işlemci üzerinden yayın açabilirsin. O ekran kartı üzerinden sağlıklı bir yayın açabileceğini düşünmüyorum. İşlemci nedir?
 
Dediğini anladım. Düşük sistemde yayın açıp, yüksek sistemde oynadığın oyunun görüntüsünü capture card ile düşük sisteme aktaracaksın. İşlemcin kuvvetliyse, işlemci üzerinden yayın açabilirsin. O ekran kartı üzerinden sağlıklı bir yayın açabileceğini düşünmüyorum. İşlemci nedir?

i5 6. nesil işlemci.
 

Geri
Yukarı