Çarşaflı kızların bana asansöre "siz binmeseniz" demesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dinlerini yanlış yerden öğrenmiş olabilirler.
 
Twitter'da gördüğüm olaylara benziyor.
 
Ben olsam yaşasın laiklik diye bağırarak girerdim :D Türkiye cumhuriyetini bunlar geriye götürüyor bu hareketlerle, dinine karışmıyoruz diye artistlik yapmaları ayrı ironi.
 
Yayılmasına bir şey demiyorum herkesin kendi düşüncesi ancak İslam başka insanların hayatlarını da mahvediyor bu konuda sadece 1'i olmuş daha neler var da neyse, çocukların aklı yıkanıyor tarikatlarda tacizler ediliyor ve sünnet gibi bana göre saçma bir şey yapılıyor ve çocuğun haberi bile olmuyor çünkü çocuk aklı bile ermiyor, her neyse dostum saçmalık çok burada yazsam destan olur.
 
Hem de ne virüs değil mi, yayılmasına bir şey demiyorum herkesin kendi düşüncesi ancak İslam başka insanların hayatlarını da mahvediyor bu konuda sadece 1'i olmuş daha neler var da neyse, çocukların aklı yıkanıyor tarikatlarda tacizler ediliyor ve sünnet gibi bana göre saçma bir şey yapılıyor ve çocuğun haberi bile olmuyor çünkü çocuk aklı bile ermiyor, her neyse dostum saçmalık çok burada yazsam destan olur.

Sünnetlerden örnek verir misin? Madem bu kadar bilgilisin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sünnetlerden örnek verir misin? Madem bu kadar bilgilisin.
Sünnetler mi? islam dinin işlenişindeki ritüellerin sünneti değil, çocuğun izinsiz penisini kesmelerinden bahsediyorum, sende bilgili isen bu durumun mantığını ve etikliğini anlatır mısın?
 
Sünnetler mi? İslam dinin işlenişindeki ritüellerin sünneti değil, çocuğun izinsiz penisini kesmelerinden bahsediyorum, sende bilgili isen bu durumun mantığını ve etikliğini anlatır mısın?

Penis eğer kesilmezse büyünce sana zorluk çıkarabilirim sen Müslüman olmayabilirsin buna saygı duyarım ama Müslüman olanada sen saygı duymak zorundasın peygamber sünnetini sorgulamak sana düşmez
 
Penis eğer kesilmezse büyünce sana zorluk çıkarabilirim
Öncelikle yazındaki hataya dikkat edersen sevinirim, büyüyünce nasıl zorluk çıkaracakmış? senin argümanların çok ben dili içeriyor ben bu yazdıklarında mantık bulamadım, ben müslüman değilim ve saygı duyuyorum ben çoğu dincilerden bile diğer dinlere daha saygılıyımdır merakınız olmasın o konuda, ancak sizin savunduğunuz durumun ben mantığını soruyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı