1 file sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the world
we.tl
Bu adresteki 509 rom u gönderdiler. Flash belleği RUFUS 3.9 ile ekteki fotoğrafta görüldüğü şekilde hazırladım ve attıkları rom un içindeki üç dosyayı flash belleğe kopyalayıp bilgisayarı boot yapıp yüklemeye başadım. Boot açılınca BIOS yazarak biosu yüklemek istedim ancak şu hatayı verdi. “ warning!! The Update Image size doesn’t equal to the Current BIOS Size!!
Uyumsuz olduğunu söylüyor. Konuda da gördüğünüz gibi uyumsuz olanı gönderiyorlar. Eğer sürümünüz 504'den düşükse ilk verdiğim dosya ile yapmayı deneyin.
Uyumsuz olduğunu söylüyor. Konuda da gördüğünüz gibi uyumsuz olanı gönderiyorlar. Eğer sürümünüz 504'den düşükse ilk verdiğim dosya ile yapmayı deneyin.
Hocam benim bios 503 sürüm ve dediğiniz gibi verdiğiniz 504 sürüm ile biosu güncellemeyi denedim. Ancak aşağıda verdiğim hatayı verdi ve yükleyemedim. sorun nedir acaba?
Hangi rehberi doğru okumalıyım acaba? Boot yapmayı mı? yoksa 504 romu boot ettikten sonra A15FB yazıp enter basmayı mı? yanlış yaptığım yeri ben anlamadım siz anladıysanız yardımcı olursanız sevinirim..
Merhaba A15FB güncel versiyon 500'de, aradan versiyonlar ve mümkünse en son versiyonu da paylaşabilecek birisi var mı? Sitedeki linklere baktım hepsi silinmiş, Windows 10 kurulum yaptığımda USB belleği görmüyor.