Casper A15YA Windows bu diske yüklenemez

Onur Seğmen

Hectopat
Yer
Yenibosna/İST
Daha fazla  
Meslek
Telekomünikasyon
Bios'ta HDD görünüyodu. Nasıl olduysa sildim sanırım. Windows 8.1 usb ile yüklemeye çalışıyorum ürün anahtarını girdikten sonra Windows'u yükle yazıyorum yüklenecek disk seçiminde " Windows bu diske yüklenemez. Bu bilgisayarın donanımı bu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir. Disk denetleyicisinin bilgisayarın bios'unda etkinleştirildiğinden emin olun." yazıyıo. BIOS'ta da görünmüyor. HDD biçimlendirdim yine olmadı. Load optimized olanıda yaptım yine olmadı.

Casper A15YA marka bi laptop.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper pişmanlıktır ama almış bulunduk bir kere. O dediğin şeyi izleyebileceğim bir video lu anlatım yada link varmı? Nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Bende de aynı sorun var. Ancak dediklerinizi yaptım olmadı. Cmd'de böyle hata oluşuyor "diskpart bir hatayla karşılaştı: veri hatası <döngüsel artıklık denetimi>. Daha fazla bilgi için sistem olay günlüğü'ne bakın.
Bu arada fazla yanlış yere yazmışım. Bende asus, üstelik ben win 7 formatı atıyorum. Yardım edebilecek yok mu:/

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı