Casper aldım, nasıl?

Casper sadece ısındığı için değil, işlemciyi abartıp, ekran kartı olarak hangisi ucuzsa onu atıp, oyuncu bilgisayarı dediği için sevilmiyor. Kullandığı parçalar kalitesiz, özensiz. K ibareli işlemciye al H110M koy, en dandiğinden, Intel Stock'ları aratacak bir soğutucu koy. Ya iGPU ya da 730/240. Pazarlama olarak; en iyi oyuncu bilgisayarı.

@Silinen üye Benim ilk bilgisayarım Casper'ın dizüstü bilgisayarıydı aşırı ısınıyordu GTA San Andreas (En fazla onu kaldırıyordu :() oynarken bilgisayarı üstümde tutamıyordum :D. Bence ısınma sorunu abartılmıyor.

Recep abi sana bir şey sorucam. Casper aldım, nasıl?
Casper ile geçen bir anımı anlatayım size. Casper tablet almıstım 500 tl idi. Ertesi gün çalışmamaya başlamıştı. Sonradan Casper notebook aldım. Lanet ettirdi. Geri verebiliyorsan. Acil ver. Şiddetle öneriyorum. Yok diyorsanki eve doğal gaz faturası çok geliyor. Soba olarak durabilir bir köşede.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı