Pollux 3 APU aldım, nasıl?

Hocam iptal etme şansın var ise eğer, iptal et ve işlemcini 3200G yap. Aynı şekikde B450 serisi bir anakart yap. Anakartının desteklediği RAM frekans değeri düşük. Az da olsa performans kaybına yol açacaktır. Aynı şekilde anakartının çıkacak yeni işlemcileri desteklemeyecektir. Yani bilgisayarını yükseltmek isteyeceğin zaman anakart da değiştirmek zorunda kalacaksın. İmkanın varsa iptal et.

Kargoya verildi hocam.

Anakart ileriye dönük değil OC yaptırmıyor. İyi bir işlemci takarsanız büyük ihtimalle MOSFET'ler yanacak.

Şu anlık hedefim işlemci değil öncelikle RAM sonra da ekran kartı.
Ve OC de yapmak istemiyorum.

Kargoya verildi hocam.

O zaman RAM yükseltmesi yaptıktan ve de ekran kartını aldıktan sonra ileriki yıllarda yükseltme düşünmüyorsan, yeterli bir sistemin var. Fakat ben ileride yükseltmek yaparım dersen yetersiz bir sistem. Hayırlı olsun tekrardan.

Kargoya verildi hocam.

Ve OC de yapmak istemiyorum.

Hocam ben dahil çoğu kişi sebebini açıkladı 320 serisi artık ölü yatırım. Anakart ve işlemci değişikliği çok daha iyi olur. Bilgisayar gelince ise Windows 10 kurulumu yap ve driverleri yükle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı