Casper Bilgisayar BIOS Ayarları

• Konuyu başlatan CanFakedead
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.337
C

CanFakedead

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben Fatihcan Topçu.Öncelikle sorunum şöyle : Nortoon Ghost isimli yedek alma programı CD ye yazdırılıp bilgisayar başlangıcında başlangıç ekranında bi tuşa basarak açılır. Halbuki bende orjinal Windows 8 Format CDsini görürken Norton Ghost'u göremiyor. Yani BIOS da bootlarda 1 cd dvd 2.HDD Tüm bunlara rağmen o CD yi başlangıç CD si diye görmüyor. Acil yardımlarınıza ihtiyacım var.Casper tarafından korunma mı koyulmuş BIOS'a çözemedim. Şimdiden herkese teşekkürler Technopat ailesi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yani hani format CD sini takarsın da başlangıç yüklemek için bi tuşa basın derya norton ghostu taktığımda böyle birşey gelmesi gerekiyor ama gelmiyor..

Bence gelmemesi gerekiyor. Yüklemek istediğin şey işletim sistemi değil anladığım kadarıyla. Dolayısıyla boot etmene gerek yok. Program ise windowsu açıp yükleyebilirsin.

Aynı işlemi arkadaşım da yaptı.Başlangıçtan açtı o cdye hiçbirşey yapmadan sadece CDye yazdırdı ve başlangıçta açıp yedek almayı yaptı.3 Arkadaşımdada oldu bi bende olmadı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı