Casper CD.HBI4570E nasıldır?

Zaten elimde olan bir şey değil dedim ya pek. Babam karar veriyor her şeye. Bana da fırsat kalmıyor. Halbuki bilgisayar benim olacak bile olsa..

Son düzenleyen: Moderatör:
Babam zaten bana bir bilgisayar almak konusunda iyi davrandıgı söylenemez. O yüzden, yapacak bir şey kalmadı.

Babana toplama bilgisayar ile hazır bilgisayarın farkını anlatan konuları okut. Baban da değiştirir o zaman. Çünkü kimse parasını çöpe atmak istemez. Zaten vatana gidip listeyi veriyorsunuz onlar topluyor hazır bilgisayar almaktan farkı yok. :)

Neyse olan olmuş bize hayırlı olsun demek düşer. Benim babam da toplama bilgisayara izin vermiyordu ben de şöyle bir taktik uyguladım. Önce eski bilgisayarın harddiskini ve güç kaynağını değiştirdim . Sonrada anakart, işlemci ve ram aldım. Sonuç imzamda. ;) Sıfırdan bilgisayar toplamış oldum ama sabretmek lazım. :D

Bursluluk sınavını kazandım zaten ben kardeşim. 3 ayda bir 450 tl alacağım. 1 yıl biriktirir, 1350 tl yaparım. Telefon almam olur biter. Telefonum bile kötü de. Neyse. Ama sonuç olarak bir yıl içinde galiba yeterli olmasa bile, annemden felan bir 100 tl koparabilirsem iyi. Gerçi bizim ailemizde bayramlarda 20 yaşındaki abime bile bayram parası veriyorlar, onları da sayarsam 1500'e yaklaşır hatta geçer. Neredeyse şimdiki aldıgım bilgisayar + monitör parası. 1.667 TL tuttu şimdiki bilgisayar monitörle. Neredeyse bilgisayar almışcasına toplarım ben bunu.

1350 tl oluyor çünkü yaz tatili içinde bana para gelmeyecek.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı