CASPER CD.VDI6500Z INTEL CORE İ5 6500 3.2 GHZ 12GB 1TB 2GB NVIDIA GTX750Tİ WIN10 Arkadaşlar şu sistemi almayı planlıyorum. Olumlu, olumsuz görüşlerinizi alabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ceza yediğim için seninle sohbet edemedim. Ben parçaları takmayı falan bilmiyorum. Bilgisayarcı ile uğraşmak istemedim açıkcası. İleri zamanda bir ekran kartı güncellerim, beni idare eder diye düşündüm. Teşekkür ederim sana.
Teşekkür ederim. Hocam vatanda zaten toplamayı denedim. Fakat bu kasadaki parçaları, bu fiyata toplayamadım. Şu an için 2 ay falan oldu. İlerde bir sorun yaşamazsam ekran kartı güncellerim o kadar. Denediğim oyunlarda da sıkıntı yaşamadım. Severek kullanıyorum şu an için. Teşekkürler ilgine.hocam vatanda hazır topluyorlardı keşke almasaydın ilerde çok pişman olucaksın casper kadar rezil bir marka yok technopatta nerdeyse herkes casper önermiyor genede sen bilirsin kendim tam 1 yıl casper kullandım anakartı arzılandı hiç yardımcı olmuyor garantiside garantisi olmasına rağmen para istiyorlar genede iyi akşamlar güle güle kullanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.