Casper CD.VDI6500Z nasıldır?

Arkadaşlar aldığım tarih'den itibaren sorunsuz kullandım. Bir kaç gün önce sistemi; Asus GTX1050 Ti EXPEDITION ekran kartı ile güncelledim. Bir de 500 watt güç kaynağı aldım. Gerçekten o kadar olumsuz yoruma rağmen kazasız belasız kullanmaya devam ediyorum. Allah utandırmasın. :) Bilgi vereyim dedim. İyi günler herkese. Not: Eski parçaları da elden çıkarttım.

Arkadaşlar aldığım tarih'den itibaren sorunsuz kullandım. Bir kaç gün önce sistemi; Asus GTX1050 Ti EXPEDITION ekran kartı ile güncelledim. Bir de 500 watt güç kaynağı aldım. Gerçekten o kadar olumsuz yoruma rağmen kazasız belasız kullanmaya devam ediyorum. Allah utandırmasın. :) Bilgi vereyim dedim. İyi günler herkese. Not: Eski parçaları da elden çıkarttım.
Hayırlı olsun olumsuz yorumlarla moralini bozma hiç. Casper seneler önceki dandik casperla aynı değil artık. Yaklaşık 2 senedir toparladılar fakat herkesin aklında dandik olarak kaldı.

Hayırlıs olsun. Toplamda ne kadara mal oldu?
2400 Türk Lirası'na kasayı almıştım. Güncelleme yaptığımda 800 lira civarı almıştım ekran kartını. 3200 lira civarına geldi toplam maliyeti. Gerçi her şey pahalandığı için ekran kartı da şu ara 1100 lira falan oldu galiba en ucuz. Ram fiyatları da aldı başını gitti. Şimdi toplamaya kalksam bu fiyata alamam mümkün değil. Ucuz yollu, bana 3-4 sene gidecek bilgisayarım olmuş oldu işte. İşte aldığım tarihten itibaren de sorun yaşamadım dediğim gibi.
Hayırlı olsun olumsuz yorumlarla moralini bozma hiç. Casper seneler önceki dandik casperla aynı değil artık. Yaklaşık 2 senedir toparladılar fakat herkesin aklında dandik olarak kaldı.
Sanırım öyle. Kusura bakmayın fazla giremiyorum aylar sonra gelen bir cevap oldu. :)

Arkadaşlar 2017 nin başlarında böyle bir hata yapıp 3.200TL ye bu çöp PC'yi aldım. Şimdi 1500-2000TL vererek ekran kartı önerisi olan var mıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı