CASPER CD.VTI4570B Performans Sorunu

Cs go oyununu anca lowda oynarsınız. Diğerleri ise imkansız. Fırsatınız var ise gidin iade edin 1800 tllik pcye 90 tllik kart koymuşlar. Cs go lol dışında diğer oyunlar hayal o ekran kartıyla. Nasıl casper alma hatasına düştünüz? İade edemiyorsanız 205 tl verip r7 240 alıp pcye takın. Belirttiğiniz oyunları oynarsınız

Cs go oyununu anca lowda oynarsınız. Diğerleri ise imkansız. Fırsatınız var ise gidin iade edin 1800 tllik pcye 90 tllik kart koymuşlar. Cs go lol dışında diğer oyunlar hayal o ekran kartıyla. Nasıl casper alma hatasına düştünüz? İade edemiyorsanız 205 tl verip r7 240 alıp pcye takın. Belirttiğiniz oyunları oynarsınız
Bilmiyorum bana "birçok oyunu açar ama yeni çıkanları çalıştırmaz" dediler.
Bende güvenip aldım. Fakat birçok oyunda FPS'im çok düşüyor. nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.

Ekran katını değiştirirsen istediğin oyunları oynayabilirsin.
Nasıl bir ekran kartı önerirsin ?

Bu arada bahsettiğin ekran kartı bu mu ?
Asus R7 240 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

Sizce hangi ekran kartını takayım bu bilgisayara ? Sadece ekran kartı taksam GTA 5 oynamama yeter mi ? Moderatörler den bir mesaj bekliyorum.

Bilmiyorum bana "birçok oyunu açar ama yeni çıkanları çalıştırmaz" dediler.
Bende güvenip aldım. Fakat birçok oyunda FPS'im çok düşüyor. nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.

Nasıl bir ekran kartı önerirsin ?

Bu arada bahsettiğin ekran kartı bu mu ?
Asus R7 240 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

Sizce hangi ekran kartını takayım bu bilgisayara ? Sadece ekran kartı taksam GTA 5 oynamama yeter mi ?
Kasayı iade etme şansınız varsa hemen iade edin. Dikkat ettiyseniz bir çok oyunu ''açtığını'' söylemişler. Söylediğiniz oyunları oynayabilirsiniz ama bu bilgisayar verdiğiniz parayı hak etmiyor. Bu oyun bilgisayarı değil. İade edemiyorsanız da ekran kartı için bütçenizi belirtin.
Evet dediler ama bu işi yapan adamlar PC mühendisi değil, sadece öneriyorlar. dediğim oyunların çoğunda FPS sorunu yaşıyorum. Yani 10 FPS falan alıyorum. Nerdeyse hiç oynanmıyor. Bütçeye gelirsek olabildiğince kaliteli ve ucuz olsun. 500 TL'yi geçmesin kısacası.

AMD R7 250 de tercih edilebilir bunlar giriş seviyesi ekran kartlarıdır. Ayrıca NVIDIA GT 730 VE GT 740'da olabilir.
Peki ben bu ekran kartını aldım, benim PC RAM'in %50 sini kullanıyor. Bu ekran kartıyla GTA 5 yada CSGO oynayabilir miyim ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı