Benim bilgisayar Casper HD 6610 M kullanıyorum Far Cry 4 Low ayarlarda rahat oynuyordum senin ekran kartın model olarak yüksek fakat ekran kartın özellikleri kötü... Bu ekran kartını alabilirsiniz orta seviyede ekran kartı ; Sapphire R7 240 GDDR3 4GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
500 TL bütçeye Msi GTX 750 Ti önerilir. Sadece GTA 4, Just Cause 2 gibi oyunlar oynuyorsan R7 240 ya da R7 250 alabilirsin, işini görecektir. GTA 5 gibi oyunları oynayacaksan Msi GTX 750 Ti alabilirsin. Bütçeyi bu kadar zorlayamam diyorsan Sapphire R7 250X alabilirsin, her oyunu akıcı şekilde oynatır.
500 TL bütçeye Msi GTX 750 Ti önerilir. Sadece GTA 4, Just Cause 2 gibi oyunlar oynuyorsan R7 240 ya da R7 250 alabilirsin, işini görecektir. GTA 5 gibi oyunları oynayacaksan Msi GTX 750 Ti alabilirsin. Bütçeyi bu kadar zorlayamam diyorsan Sapphire R7 250X alabilirsin, her oyunu akıcı şekilde oynatır.
Forumda gezinirken 2014'ün haziran ayında can diye bir arkadaşımızın casper olayını okudum içim burkulmuştu daha fazla konuşamıyacağım sanırım. Gta san andreas orta grafiklerde oynıyabilirsin sanıyorum.
Forumda gezinirken 2014'ün haziran ayında can diye bir arkadaşımızın casper olayını okudum içim burkulmuştu daha fazla konuşamıyacağım sanırım. Gta san andreas orta grafiklerde oynıyabilirsin sanıyorum.
PCI Express 2.0 girişinden fazla performans bekleme. GTX 750 Ti'ın ya da R7 250X'in tam performansını alamayacaksın. Casper almakla büyük hata ettin. Msi H81M-P33 ve Sapphire R7 250X alırsan tatmin edici performansa ulaşırsın. R7 250X'in fiyatına göre fazla iyi olduğunu söyleyenler var.