CASPER CD.VTI4570B Performans Sorunu

500 TL bütçeye Msi GTX 750 Ti önerilir. Sadece GTA 4, Just Cause 2 gibi oyunlar oynuyorsan R7 240 ya da R7 250 alabilirsin, işini görecektir. GTA 5 gibi oyunları oynayacaksan Msi GTX 750 Ti alabilirsin. Bütçeyi bu kadar zorlayamam diyorsan Sapphire R7 250X alabilirsin, her oyunu akıcı şekilde oynatır.

Bana ana kartımın çok kötü olduğunu söylemişlerdi. Bahsettiğin ekran kartı açar ama diğer bileşenler im bu oyunları kaldırabilir mi ? Peki

Forumda gezinirken 2014'ün haziran ayında can diye bir arkadaşımızın casper olayını okudum içim burkulmuştu daha fazla konuşamıyacağım sanırım. Gta san andreas orta grafiklerde oynıyabilirsin sanıyorum.

O kadar da değil canım. Bana o olayın linkini atarmısın

PCI Express 2.0 girişinden fazla performans bekleme. GTX 750 Ti'ın ya da R7 250X'in tam performansını alamayacaksın. Casper almakla büyük hata ettin. Msi H81M-P33 ve Sapphire R7 250X alırsan tatmin edici performansa ulaşırsın. R7 250X'in fiyatına göre fazla iyi olduğunu söyleyenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…