Casper CD.VTI4790A alınır mı?

Hazır bilgisayarların çoğu kazık oluyor. Hele Casper ah Casper baş belası Casper. Sakın Casper almayın aldırmayın. Bu bütçeye çok daha iyi bilgisayarlar toplanabilir.

Evet genelde kazık oluyor ama aynı bileşenleri toplamaya kalksan fiyat bu. Aşağıda attığım sistemin parçaları daha kalitelidir ama arada uçurum var resmen. i7 işlemci istiyorsan alınabilir bir PC o. Fakat gerçekten i7 işlemciye ihtiyacın var mı? Render falan almayacaksan %30'undan fazlasını kullanamazsın işlemcinin.

2400.png

Evet genelde kazık oluyor ama aynı bileşenleri toplamaya kalksan fiyat bu. Aşağıda attığım sistemin parçaları daha kalitelidir ama arada uçurum var resmen. i7 işlemci istiyorsan alınabilir bir PC o. Fakat gerçekten i7 işlemciye ihtiyacın var mı? Render falan almayacaksan %30'undan fazlasını kullanamazsın işlemcinin.

Eki Görüntüle 132489
Windows 8.1 neden ve ayrıca satın almasına hiç gerek yok boşa para.
Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat

Ve bellekler 2400MHz olmalı, kasa 450W değil de 550-600W 80+ sertifikası olmalıdır.

Windows 8.1 neden ve ayrıca satın almasına hiç gerek yok boşa para.
Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat

Ve bellekler 2400MHz olmalı, kasa 450W değil de 550-600W 80+ sertifikası olmalıdır.
Dostum ben o sistemin aynısını topladım. Ayrıca bellekler neden 2400MHz olmak zorunda PSU neden 550-600W 80+ olmak zorunda onu anlamış değilim. Burada kimse korsan sistem önermez öneremez bunu da aklında bulundur. Windows 7-8-8.1 lisanslarıyla da Windows 10 temiz kurulum yapılabiliyor ve eski Windows'ların lisansları daha ucuz bu durumda neden Windows 10 lisansı alınsın ki?

Dostum ben o sistemin aynısını topladım. Ayrıca bellekler neden 2400MHz olmak zorunda PSU neden 550-600W 80+ olmak zorunda onu anlamış değilim. Burada kimse korsan sistem önermez öneremez bunu da aklında bulundur.
Hocam belleklerin frekansı yüksek olmalı. Çünkü sistemde ekran kartı yok. PSU yüksek seçilir ise ileride ekran kartı takılırsa sorun çıkarmaz. Böyle yapmak daha mantıklı (y).

Dostum ben o sistemin aynısını topladım. Ayrıca bellekler neden 2400MHz olmak zorunda PSU neden 550-600W 80+ olmak zorunda onu anlamış değilim. Burada kimse korsan sistem önermez öneremez bunu da aklında bulundur. Windows 7-8-8.1 lisanslarıyla da Windows 10 temiz kurulum yapılabiliyor ve eski Windows'ların lisansları daha ucuz bu durumda neden Windows 10 lisansı alınsın ki?
Ücretsiz olarak bu site tarafından da önerilen indirme bağlantıları var. Her PSU'ya güven olmuyor, etiketinde 500W yazıyor fakat maksimum 350W verebiliyor, ayrıca bu sisteme 450W yetmeyebilir. Bellek frekansı olarak artık 1500TL sistemlerde bile 2400MHz-2133MHz kullanılıyor. Bu bütçeye 1600MHz faydalı olmaz. Lütfen :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı