Casper CD.VTI4790A nasıldır ?

• Konuyu başlatan Grunt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 2.419

Grunt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar fotograftaki pc ozelliklerine gore cok ucuz geldi sizce bu para bu pcye verilirmi ?

uploadfromtaptalk1422319753311.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yeni oyunlardan oynayacaksan falan hiç alma, çöpe atarsın. Bu fiyatlara sadece i7 işlemci koyup milleti "ooo i7 varmış" dedirtip kandırıyorlar.

Son düzenleme:
Arkadaşım sistemin reklamında herşey hoş güzel gösterilir. Kimi kişiler kandırmaca olduğunu anlayamaz , kimi kişiler tek bakışta anlayabilir. Sen bu PC yi alırsın yarında çöpe atarsın ( oyun için istiyorsan ) neden diye soruyorsun nedenide bir oyun PC sinde en önemli nokta ekran kartıdır. Ekran kartının mimarisi ve soldan 2. Sayısı önemlidir. Mimarisi nvidia tamam hoş güzel ama birde soldan 2. Sayısına bak "3" 0 ile 9 arasında bu oyun PC si için çöp bir ekran kartı. Not : ekran kartı performansı soldan ikinci sayının büyüklüğüne ve mimarisine bağlıdır. Kısacası bu PC ye o fiyat verilmez. Yardımcı olduysam ne mutlu bana dostum. :)

Yok ben sadece sordum. PC mi topladim burdaki arkadaslar sagolsun pc aramiyorum da ne biliyim 2700'e pc topladim i7 islemcim yok hep o i7 zaten cezbeden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı