Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşım sistemin reklamında herşey hoş güzel gösterilir. Kimi kişiler kandırmaca olduğunu anlayamaz , kimi kişiler tek bakışta anlayabilir. Sen bu PC yi alırsın yarında çöpe atarsın ( oyun için istiyorsan ) neden diye soruyorsun nedenide bir oyun PC sinde en önemli nokta ekran kartıdır. Ekran kartının mimarisi ve soldan 2. Sayısı önemlidir. Mimarisi nvidia tamam hoş güzel ama birde soldan 2. Sayısına bak "3" 0 ile 9 arasında bu oyun PC si için çöp bir ekran kartı. Not : ekran kartı performansı soldan ikinci sayının büyüklüğüne ve mimarisine bağlıdır. Kısacası bu PC ye o fiyat verilmez. Yardımcı olduysam ne mutlu bana dostum.
Yok ben sadece sordum. PC mi topladim burdaki arkadaslar sagolsun pc aramiyorum da ne biliyim 2700'e pc topladim i7 islemcim yok hep o i7 zaten cezbeden.