Casper D910 BIOS güncelleme

Kendi konunuzu açmanız lazımdı. İmzamdan AIDA64 sonucunu paylaşın anakart üzerinden model resmini çekip paylaşın ek olarak.

Murat hocam cevap verdiğin için çok teşekkür ederim dün akşam konu açmıştım bu konuyu görünce altına yorum yaptım. Açtığım konuda istediğiniz resim ve AIDA64 raporlarını paylaştım şimdiden çok teşekkür ederim.

Bunu uygulayın:
Bunu indiirp içindekileri belleği içine atın:
Bunu da indirip belleğin içine atın:

BIOS'dan USB boot edip Dos ekranı gelince AFUDE238 E7816IMS.HB0 /x yazıp enter'a bas. Bu işe yaramazsa fpt yöntemiyle deneriz.

çok teşekkür ederim.

Murat bey teşekkür ederim. Selvic arkadaşın dediğini denedim. BIOS Update yapabildim. Çok teşekkür ederim. Technopat ailesi harikasınız

Konuyu tekrar hortlatıyorum ama ben bu sorunu 2017 den beri yaşıyorum konu bulamamıştım nihayet buldum. ben bir türlü beceremedim bana daha detaylı yardımcı olma şansınız varmı

Neyin detayı? En detaylısı yazılı zaten adım adım.

Kusura bakmayın siz farklı dosya vermişsiniz diyer arkadaş farklı dosya vermiş sanırım kafam karıştı hangisini yapayım birde uzaktan bağlanma şansınız varmı ? nefret ettim anakarttan yapamaz isem ana kartı çöpe atacam o durma geldim artık ben bu konularda biraz yeteneksizim kusura bakmayın masaüstünde yapılması gerekenler için detay istemiştim

klosörlerin içinden bir sürü şeyler çıkıyor hangilerinin adını değiştireceğiz hangi dosyaları atacağım MS-DOS modunda USB oluşturmak ne demek bunların sıkıntısını yaşıyorum... denedim lakin yinede görmedi bios yazılımı birşeyleri eksik yapıyorum muhtemelen. dediğim gibi ben bu konularda yeteneksizim detaylı yardıma ihtiyacım var

@Murat5038 @selcivxx Merhabalar. Günlerdir aynı sorunla uğraşıyorum ve bu forum gönderisini gördüm. Anakartım MSI z170a PC Mate (Casper BIOS kurulu) BIOS Güncelleyemiyor, Anakartım desteklediği halde XMP ve OC kullanamıyorum. Sorunumun BIOS sürümünün eski olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

NOT: Kendi konumu açmıştım, karışıklık olmaması adına Benim Konuma gelip yardımcı olabilirsiniz.

Aida64 Sonucu;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…