Casper D910 BIOS güncelleme

muhammed9494185

Centipat
Casper D910 içinde MSI Z170'a PC Mate var. Casper anakartla oynamış adını falan Casper Nirvana yapmış sürümüyle oynamış. BIOS güncellemesi yapamıyorum. Güncelleme yapmanın bir yolu var mı şu an anakart Casper olarak gözüküyor.

Casper D910 içinde MSI Z170'a PC Mate var. Casper anakartla oynamış adını falan Casper Nirvana yapmış sürümüyle oynamış. BIOS güncellemesi yapamıyorum. Güncelleme yapmanın bir yolu var mı şu an anakart Casper olarak gözüküyor.

Düzenleme: Galiba modlanmış hali.

Anaktartın son sürüm biosu indirin.

Casper BIOS'u modladığı için MSI BIOS Update'lerini görmüyor. Görmesi için MSI BIOS adını E7971ICN. A58 olarak değiştirin.
Sonra MS-DOS modunda USB oluşturun USB içine dosyayı atın ayrıca fpt.exe dosyası var, BIOS yüklemek için internetten indirebilirsiniz.
O dosyayı da flasha atın.
Sonra F11 ile flaştan Boot başlatın. Ekteki resimdeki komutları yazın orijinal MSI anakart olsun.

Böyle şekilde sorun çözen de var.

Son düzenleme:

Casper BIOS'u modladığı için MSI BIOS Update'lerini görmüyor. Görmesi için MSI BIOS adını E7971ICN. A58 olarak değiştirin.
Sonra MS-DOS modunda USB oluşturun USB içine dosyayı atın ayrıca fpt.exe dosyası var, BIOS yüklemek için internetten indirebilirsiniz.
Sonra F11 ile flaştan Boot başlatın. Ekteki resimdeki komutları yazın orijinal MSI anakart olsun.

olmuyor olmayacakta galiba tüm yolları 2 gündür deniyorum hep error veriyo.yazılımla alakalı değil galiba eppromm flaşı ana karta takıp oradan yazılım atacan o da bende yok çözümü epprom dur kesin

Hocam selamlar z97-g43 anakart için bu olayı nasıl yapabiliriz. ikinci el anakart aldım ancak casper modlamış yardımcı olursan çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı