Casper E600 alınır mı?

ismet hakan

Kilopat
Katılım
17 Nisan 2014
Mesajlar
1.001
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mimarlık öğrencisi - Tasarımcı
Merhaba herkese iyi akşamlar. Almak istediğim sistem; Casper Excalibur E600 | Her Oyunda Kendine Güven! | Excalibur Masaüstü
Daha önce birçok konu açıldığını biliyorum, fakat bugünün şartlarına göre bir yorum bulamadığım için bende konu açma gereği duydum.
Almak isteme sebebim, yarın sabah sipariş verirsem hemen gelecek. Mimarlık okuyorum ve yetiştirmem gereken ödevler bulunuyor. Elimdekini sattım. Bütçem en fazla 12.000 TL. En geç cumartesi günü elimde olacak bir sisteme ihtiyacım var. Beni cezbeden şey ise, 11. nesil işlemci olması ve güncel bir ekran kartı sunuyor olmasıdır. Fakat RAM hakkında bir bilgi bulunmuyor, bunu bilen paylaşır ise çok mutlu olurum. İkinci el almak istesem sıfırından daha pahalı halde biliyorsunuz. Sizin fikirleriniz nedir? Yerimde olsanız nasıl hareket ederdiniz? İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi sipariş verdim. Ekran kartı biraz daha düşük ama işime yeteceğini düşünüyorum. Birazda uyguna geldi açıkçası. İyi mi ettim kötü mü bilemedim 😂
 
Evet haklısınız, 2-3 gündür çok güzel sistemler buldum. Hatta 10 bin TL'ye bile buldum, ama en başta belirttiğim gibi bugün akşam elimde olması gerekiyordu, hiçbir firma aynı gün teslim vermiyordu, aldığım yeri aradım durumumu belirttim bu akşam almaya gideceğim o yüzden bu sistemi sipariş verdim.
Bu sistem varken onu almanız baya kötü oldu hocam :D
Şey düşünüyorum, RTX 4000 serisi geldiği zaman RTX 4060/4060 ti alıp eklerim, hem birikmiş olur elimde de sizce de iyi fikir olmaz mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı