Casper Excalibur 200Hz monitörde ghosting var

Bütçe
6000-7000
ASUS TUF VG259QM 24.5" 1 ms 280 Hz Freesync ve G-Sync Uyumlu IPS Gaming Monitör Siyah canım kardeşim benim 280Hz'lik ASUS'un monitörüdür IPS panel ver 1ms tıklama süresi sunmakta 7Kdan biraz fazla ama çok fazla fark ediyor bence almalısın (not! Overclock ilr 280 Hz çıkıyor bu kafanı karıştırmasın neyse al mis gibi 280Hz monitör.
Dediğim gibi maksimum 7k verebilirdim, 9300 TL benim için oldukça fazla. Yine de çok teşekkür ederim. 🙂

Doğrusu her ikisi de IPS panel, 240Hz bir monitöre aynı parayı vermek varken neden 165Hz olanı tercih etmeliyim?

IPS panel olunca aynı mı olması gerekiyor? Soru saçma kusura bakma.
Samsung Odyssey G4/G40B S27BG40 Review G4'dün tüm incelemesi burada. Teknik datalara hakimsen monitörün hangi alanda iyi hangi alanda kötü olduğunu anlarsın.
Bu kullanıcının seçim yapması gereken bir karar. Renk olarak beklentisi olmayanların tercih ettiği bir IPS monitör.
HP'nin tepe parlaklığı ve HDR performansı daha başarılı. G4'dü havada karada ezer.
-Ayrıca 1 ms tıklama süresi diye bir terim yok. Yıllarımı verdim monitör sektörüne böyle bir cümle duymadım. Monitör piksel gecişleriyle tepkime sunar. Bir pikselin IPS ekranda geciş süresi 1 ms olamaz. Blurbuster forumundan gidin test edin. Böyle rakamlarla kendinizi kandırmayın.

Arkadaşlar bugün itibari ile Casper belasından kurtulmak adına iade işlemini gerçekleştirdim, umarım sorun yaşamadan ücretim iade olur. Monitörü DP kablo ile de denedim ghosting'e hiçbir faydası yok. Satın almanızı asla önermiyorum, alıp güzel diyenin de gözü ghosting'i bile fark edemeyecek kadar bozuktur bence. Size ghostingle ilgili videodan ekran görüntüsü alarak ghosting'i göstermek isterim.

IMG_1653.jpeg IMG_1652.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı