Walter_white35
Femtopat
Yeni kasalara çok laf etmiyorlar ama hocam, kullandığınız için mi böyle diyorsunuz yoksa ezbere mi?
Eski veya yeni fark etmez, sonuçta hepsinin üreticisi aynı.
Yeni kasalara çok laf etmiyorlar ama hocam, kullandığınız için mi böyle diyorsunuz yoksa ezbere mi?
O kasa kronik sorunlu zaten, savunan görmedim onu hocam.Yok fakat bir süre G770 kullandım. Bir daha da excalibur kullanmamaya tövbe ettim.
MSI markasının da ısınma sorunlu modeli var?Eski veya yeni fark etmez, sonuçta hepsinin üreticisi aynı.
MSI markasının da ısınma sorunlu modeli var?
Casper'ında hepsi olmadığına göre?Kendinizle çelişmeyin hocam.Hepsi değil ama.
Casper'ın hepsi kötü.Casper'ında hepsi olmadığına göre?Kendinizle çelişmeyin hocam.
Deneyiminiz var mı peki hocam ? (G870 ve G900)Casper'ın hepsi hocam.
Deneyiminiz var mı peki hocam? (G870 ve G900)
Deneyiminiz var mı peki hocam? (G870 ve G900)
Kendi kararınızı verin hocam, ben yeni kasayı kullananların söylediklerini söylüyorum size.G870 ve üstünde ısınma sorunu yok 81 derece oyunda ortalama.Kötüleyenlerde ya eski kasa ya da ezberci.Karar sizin.Hocam sanki haklı gibisiniz ya, Casper'a sallayanların çoğu Casper kullanmamış kişiler.
Hocam sipariş vereceğim, sorun yaşarsam iade ederim.Kendi kararınızı verin hocam, ben yeni kasayı kullananların söylediklerini söylüyorum size.G870 ve üstünde ısınma sorunu yok 81 derece oyunda ortalama.Kötüleyenlerde ya eski kasa ya da ezberci.Karar sizin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.