G770 kasası ne hocam bilginiz var mı?
Clevo, thunderobot ürünlerine benziyor onlarda Clevo'dan alıyorlar.
G770 kasası ne hocam bilginiz var mı?
Tamamdır, peki Asus TUF A15 hangi kasa ?Clevo, thunderobot ürünlerine benziyor onlarda Clevo'dan alıyorlar.
Asus farklı kasalar alıp logo basmıyor. Kendi modelleri.Tamamdır, peki Asus TUF A15 hangi kasa ?
Tamamdır, peki ASUS TUF A15 hangi kasa?
Ben de 4 gündür böyleyim Asus mu Casper mi Asus mu Casper mi diye en sonun da 4050 modeline 26 vermem diyip ikna ettim kendimi.Aha ne dedi iptal mi etsem siparişi bilemedim... Aga bana da çok şey gelmiyor ya vallahi kafayı yiyeceğim.
Aha ne dedi iptal mi etsem siparişi bilemedim... Aga bana da çok şey gelmiyor ya vallahi kafayı yiyeceğim.
Özellikleri çok iyi, aynı donanımlı diğer laptoplar 40k civarı.
Beni tek korkuta Casper'ın kasa kalitesi, ısınma sorunu.
Kısacası pişman eder mi aldığıma?

CASPER Excalibur G911.1370-DFB0X-C Intel Core i7-13700HX 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD 8GB RTX4060 Freedos Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CASPER Excalibur G911.1370-DFB0X-C Intel Core i7-13700HX 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD 8GB RTX4060 Freedos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com

ROG kazık oluyor genellikle hocam.Konu açın bütçenize göre yardım etmeye çalışayım.Üniversite için benim de laptop almam gerekecek seneye, ASUS ROG STRIX almayı düşünüyorum şahsen.
ROG kazık oluyor genellikle hocam. Konu açın bütçenize göre yardım etmeye çalışayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.