Casper Excalibur G770 İncelemesi

Epey detaylı bir inceleme olmuş hocam elinize sağlık.

Sıcaklık değerleri aldığından bugüne değişti mi? Hangi oyunlarda kaç derecelerde dolaşıyor sıcaklık? Herhangi bir şikayetiniz var mı cihazla ilgili?

Sıcaklık değerleri aldığından bugüne değişti mi? Hangi oyunlarda kaç derecelerde dolaşıyor sıcaklık? Herhangi bir şikayetiniz var mı cihazla ilgili?
15 Temmuz 2020 İtibari ile 4 aydır kullanıyorum cihazı, hayır sıcaklık değerlerinde bir değişiklik yok aksine daha stabil gibi gelmeye başladı cihazla ilgili bir sıkıntım yok, klavye üzeri metal kısım kolay kirleniyor tek sıkıntım bu

Aynen kirlenme dışında sıkıntı yok.
Bu arada güncel bios sürümünü istedim , 211 sürümünü gönderdiler.
Yakın bi zamanda BİOS yükseltmeyi düşünüyorum.

Kesinlikle tavsiye etmediğim bir model. Bilgisayarın sağ tarafı aşırı ısınıyor ve metal kasa olduğu için bilgisayara dokundurtmuyor. Bu sadece benim başıma gelen bir olay değilmiş yüzde 60 bu modelin kullanıcıları aynı sorunu yaşıyor. Kesinlikle daha iyi bir model bulacağınıza eminim.

Not: İadeye yolladım fakat 2 hafta geçmesine rağmen sonuçlanmadı. Tek diyeceğim Casper pişmanlıktır.

Dediğiniz gibi "metal kasa" olduğu için. Dilerseniz plastik bir bilgisayar alıp keyfinize bakabilirsiniz.
Numpad kısmı cidden ısınıyor ama şimdiye kadar sadece GTA'da kullanma gereği duydum onda da tuşlardan elime geçen sıcaklık oynamaya engel olacak bir sıcaklık değildi. Normal kullanımda böyle bir ısınma zaten yok, iş vs. yaparken rahatsız edici bir yanı yok.

Dediğiniz gibi "metal kasa" olduğu için.

Yok yok Casper olduğu için ısınıyordur.

Bana göre plastik kasa olup ısıyı içerde hapsetmesindense, metal kasa olup ısıyı dışarıya vermesi daha iyi.
Ayrıca zaten sadece numpad kısmında ısı açığa çıkıyor, kendi klavyesinden oyun oynasam bile kullandığım sol tarafında ısı hissi yok.

@FurkanYes
Bu arada sorununuzu iki haftadır çözmediyse çok ayıp etmişler normalde sorunlu donanımlı olan ürünleri 2 gün içinde değişimini yapıyorlar.

Aynen kirlenme dışında sıkıntı yok.
Bu arada güncel bios sürümünü istedim , 211 sürümünü gönderdiler.
Yakın bi zamanda BİOS yükseltmeyi düşünüyorum.
BİOS Sürümünü nerden istediniz acaba, elinizde kaynak varsa paylaşabilirseniz sevinirim

BİOS Sürümünü nerden istediniz acaba, elinizde kaynak varsa paylaşabilirseniz sevinirim
Kutu üzerinde yer alan whatsapp hattına mesaj gönderin sizden eposta isteyecekler ve bir form gönderecekler,formu doldurup gönderin 3. gün gönderdiler bana yeni sürümünü.
Bios yükseltmeyi 3 dk içerisinde tamamladım,Acer nitro gibi basit şekilde kuruluyor.

Herhangi bir gözle görülür değişiklik var mı bilgisayarda? Yoksa sadece güncel kalması için mi yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…