Casper Excalibur G770 nasıldır?

Ürün teknosada varmış yarın gidip deneyeceğim. Fotoğraf çekmeme izin verirlerse çekerim. İncelemeyi atarım buraya sorun çıkmazsa.
Hocam sicakliklara bakabiliyorsaniz Cinebench R20 ya da R15 testi yaparken bakin. Ayrica ikisinden birinin Advaced sekmesi secili bir sekilde ayri ayri single ve multi scorelarini alin ki karsilastiralim. Sicakliklarin test basladiktan kac saniye sonra kac dereceye ciktigi ve test sirasindaki genel Core hizi onemli.

Hocam sicakliklara bakabiliyorsaniz Cinebench R20 ya da R15 testi yaparken bakin. Ayrica ikisinden birinin Advaced sekmesi secili bir sekilde ayri ayri single ve multi scorelarini alin ki karsilastiralim. Sicakliklarin test basladiktan kac saniye sonra kac dereceye ciktigi ve test sirasindaki genel Core hizi onemli.

Program yüklememe izin vereceklerse yaparım ama sanmıyorum.

O zaman nasil inceleyebilirsiniz ki? Magazada olan laptoplarda default windows oyunlari ve ekranda donen urunun fotograflari var. Karpuz degil ki elle secelim. Bir sekilde islemciye yuklenmek gerek.

Sizde haklısınız sonuçta bu bir gaming laptop. Asıl bunları incelemek lazım. Ayarlamaya çalışacağım. Ellerinde 1050 modeli varmış bence sıkıntı olmaz sonuçta önemli olan işlemci ısınıyor mu ? Kasa soğutması iyi mi ? Bunlar önemli. Program kurmadan internet üzerinden yapabileceğim bir test var mı ?

Maalesef bulamadim hocam. Flash bellek ile Cinebench goturseniz belki bir ihtimal izin verebilirler. Onun disinda bazi laptoplarda windows store acik oluyor. Windows storedan cinebench indirmeyi deneyebilirsiniz.
Ve evet gpu zaten cok isinmiyor. Bu arada yeni farkettim CASPER sitesinde 3 borulu tumlesik sogutma kullandiklari gozukuyor yani ekran karti ve islemci ayni boruya bagli benim lenovo gibi. Boyle bir durumda sadece cinebench yetmeyebilir sonucta oyunlarda ikisi birden isiniyor.

Maalesef bulamadim hocam. Flash bellek ile Cinebench goturseniz belki bir ihtimal izin verebilirler. Onun disinda bazi laptoplarda windows store acik oluyor. Windows storedan cinebench indirmeyi deneyebilirsiniz.
Ve evet gpu zaten cok isinmiyor. Bu arada yeni farkettim CASPER sitesinde 3 borulu tumlesik sogutma kullandiklari gozukuyor yani ekran karti ve islemci ayni boruya bagli benim lenovo gibi. Boyle bir durumda sadece cinebench yetmeyebilir sonucta oyunlarda ikisi birden isiniyor.

İçini gösteren herhangi bir inceleme mevcut değil. Markalar bu konuda Monster’ı örnek alsalar ne güzel olurdu. Deneyeceğim flash ile teşekkürler.

Bu tasarim lenovo ile ayni sadece bir boru daha fazla ama belki tasarimin PC ile alakasi yoktur. Olan seyler bunlar. Aslinda ureticilerin PC'nin icini ve testlerini gostermeden satmalarini yasaklayacaksin. Ama bilincli kullaniciyi sallayan yok.
Screenshot (15).png

Bu tasarim lenovo ile ayni sadece bir boru daha fazla ama belki tasarimin PC ile alakasi yoktur. Olan seyler bunlar. Aslinda ureticilerin PC'nin icini ve testlerini gostermeden satmalarini yasaklayacaksin. Ama bilincli kullaniciyi sallayan yok.Eki Görüntüle 436008

Az önce Teknosa ile tekrar görüştüm. Bana dedikleri şey aynen şu; Teşhir ürünlerimizde belli başlı oyunlarımız mevcut fps ve sıcaklık değerlerini görebileceğini programlarımız da mevcut. İstediğiniz benchmarkları yapabiliriz dedi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı