Konuların hepsini kontrol ettim başlıklarına bakarak konu atmışsınız, bu cihazların sıkıntısı termal düzenden dolayı kaynaklanmıyor, belli donanımlarda arıza meydana gelmiş sadece bir de çamur atmaya kalkıyorsunuz ya gülüyorum, acaba o oyunu kaç saattir oynuyorsunuz? 85 derecelere çıkmış hemen işlemci ekran kartı serin çalışıyor sonunda. Bir de forumda bilginiz olmayan konulara cevap atmayın demiş komik çocuk, mesajlarıma bak bakayım bilgim olmadan bir konuda mesajım var mı? Cezalarımın dökümanını iste bakalım yanlış bilgilendirmeden bir tane bile cezam var mı? Veya bak bakalım bu forumda bir kelime edip haksız çıkmışlığım var mı? Neyse bu mesajlarına gülerek cevap veriyorum güzel keyif aldım, iyi forumlar, aldığınız cihazı ölümüne savunmaya devam edin.
Bu arada bana attığınız linklerin içeriğini ilk kendiniz okumalısınız, kesinlikle okuma alışkanlığı kazanmanızı öneririm.
@ozokaan, Ben sizinle muhattap olmuyorum neden sert çıkıyorsunuz? Param var pulum var gider en pahalısını da alırım benim umurumda olmaz sizin ucuz mal alıp kazık yemeniz, sonuçta ucuz etin yahnisi yavan olur, o adamlar o ürünü ucuz yapmak için nerelerden kısıyor baksanız keşke.
Cihazın ısınmadığını iddia eden o cihazı söküp her türlü testini yapmak zorunda, iddia sahibi iddiasını kanıtlamakla mükelleftir, haydi sizin yolunuz açık ola.
Bu arada artık yorumlarınıza cevap vermeyeceğim, Foruma Casper yazarsanız tüm yorumları görebilirsiniz, bu forumdaki tek akıllı siz ikiniz değilsiniz hepimizi akılsız yerine koyamazsınız, bu kadar kişi haksız olup siz haklı olamazsınız.