Casper Excalibur G770 Nasıldır?

Kimse ısınmıyor demedi.
Yazım yanlışının olması seni ne kadar önemsemediğimin anla mıdır?
GTX 1650 +i9300 olan laptop u çöp olsa 4.900 TL'ye yine alırdım. Bahsettiğin markalar aynı özellikler ile 6 bin. Ve üzeri iken.
Sen söyledin diye garantisi olan makineyı sökecek değilim.
Senin termal testcinde değilim.

98 senesinden beri PC kullanırım bu ısınma muhabbetti hiç bitmez. ASUS Toshiba Dell Acer vs aklıma gelmeyen bir sürü markayı kullandım.
Marka aşkından dolayı birbirlerine bok atarlar hep.

Çok bilen gitsin artı 1500 2000 versin.
Senin gibiler varken bu adamlar daha çok keriz bulup itelerler içeriği aynı olan Malı şişik fiyata
Haydi yolun açık ola.

Isınıyor ısınıyor diyorsunuz da bana oyunlarda ısınmayan bir cihaz söyleyin var mı? Laptop alıyorsanız ısınacak, masaüstü değil bu.

Yahu adamlar zannediyor ki bir şey ısınırsa kötüdür.
Hayır ısınır performans kaybederse kötü olur.
Ucuza da alabildiysen hiç marka kasmaya gerek yok.
2 mesaj önce bunu anlatmaya çalıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu adamlar zannediyor ki bir şey ısınırsa kötüdür.
Hayır ısınır performans kaybederse kötü olur.
Ucuza da alabildiysen hiç marka kasmaya gerek yok.
2 mesaj önce bunu anlatmaya çalıştım.
Haklısınız Monsterda ısınıyor 90 derecelerde oynuyorum. MSI 2080 superli laptop 96 derecede oynuyorum. Casper 92 derecede oynuyorum. ama FPS düşüşü verediği sürece sorun yok. Masa üstü değil bunlar.Bunlar arada oynamak için.

@Uton
Ben zaten forumlarda araştırarak bu cihaza karar kıldım.
Aynı fiyat ve donanım segmentindeki Acer'lar batarya sorunları ve sıcaklık değerlerinden açılan konuların haddi hesabı yok.
Forumda bilginiz olmayan konulara müdahale etmeyin!
Bu çok sevdiğiniz Acer için;

Her laptop ısınıyor fakat Casper çok ayrı ısınıyor, fiyatı da almak için hiç makul değil, MSI, ASUS gibi, Dell veya Acer gibi daha başarılı modeller varken Excalibur alınır mı sorusunu kendine sorması lazım.

bu çok sevdiğiniz MSI için;
Bu çok sevdiğiniz ASUS için;
@Uton
Sen zahmet etme, ben gerekli testleri yapıyorum.

IMG_20200530_220645.jpg

IMG_20200530_220818.jpg

Bak bakalım sıkıntıli bir değer var mı sıcakliklarda.
Sadece ekran kartının sıcaklığına bakarak bile delll, ASUS vs. sinden daha iyi soğuduğunu anlarsın.
Tabi ıa offsett değerinin 0 olduğunu görüyorsundur umarım.
Yani cihaz undervoltsuz şekilde testleri yapıyorum.
Hayatımda "Casper ayrı ısınıyor" gibi tuhaf bir laf duymadım.
Her önüne gelen konuya mesaj yazmamalısın.

Konuların hepsini kontrol ettim başlıklarına bakarak konu atmışsınız, bu cihazların sıkıntısı termal düzenden dolayı kaynaklanmıyor, belli donanımlarda arıza meydana gelmiş sadece bir de çamur atmaya kalkıyorsunuz ya gülüyorum, acaba o oyunu kaç saattir oynuyorsunuz? 85 derecelere çıkmış hemen işlemci ekran kartı serin çalışıyor sonunda. Bir de forumda bilginiz olmayan konulara cevap atmayın demiş komik çocuk, mesajlarıma bak bakayım bilgim olmadan bir konuda mesajım var mı? Cezalarımın dökümanını iste bakalım yanlış bilgilendirmeden bir tane bile cezam var mı? Veya bak bakalım bu forumda bir kelime edip haksız çıkmışlığım var mı? Neyse bu mesajlarına gülerek cevap veriyorum güzel keyif aldım, iyi forumlar, aldığınız cihazı ölümüne savunmaya devam edin.

Bu arada bana attığınız linklerin içeriğini ilk kendiniz okumalısınız, kesinlikle okuma alışkanlığı kazanmanızı öneririm.
@ozokaan, Ben sizinle muhattap olmuyorum neden sert çıkıyorsunuz? Param var pulum var gider en pahalısını da alırım benim umurumda olmaz sizin ucuz mal alıp kazık yemeniz, sonuçta ucuz etin yahnisi yavan olur, o adamlar o ürünü ucuz yapmak için nerelerden kısıyor baksanız keşke.

Cihazın ısınmadığını iddia eden o cihazı söküp her türlü testini yapmak zorunda, iddia sahibi iddiasını kanıtlamakla mükelleftir, haydi sizin yolunuz açık ola.

Bu arada artık yorumlarınıza cevap vermeyeceğim, Foruma Casper yazarsanız tüm yorumları görebilirsiniz, bu forumdaki tek akıllı siz ikiniz değilsiniz hepimizi akılsız yerine koyamazsınız, bu kadar kişi haksız olup siz haklı olamazsınız.

Son düzenleme:
@Uton
Belli okumuşsunuz, hangi donanımlarda arıza çıkmış peki...😅
Servis niye Acer Nitro'yu format atıp göndermiş.😂😂😂
"sorun belli donanımlar, Çok mantıklı değilmii..."
Recep Baltaş 100 C dereceden aşşağıya inmeyen laptop'a frekanslar çok iyi sorun yok diyor...
Casper'ın 1 saatlik oyunda 85 C derece olması çok mu garip geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Senin foyanı sadece Stalker biri analayabilir ,bu gibi geçiştirmelik yorumlarla ,sadece konudakilere
alay konusu olursun.
Hızlı okuyorsun bunuda oku ; "11 sayfa ve Acer'ı servise gönderen 5 farklı kişi aynı konuda"

Son defa mesaj yazıyorum beni çileden çıkarttığın için, 11 sayfa Acer var ise bu forumda ve Google'de 90 sayfa Casper şikayeti çıkartıp sesini kesmeyi de bilirim, stalkla bakalım beni bir hatamı görebilecek misin? Teknoloji'de sorunsuz parça veya ürün yoktur az çıkaran veya çok çıkaran, sicili kötü veya iyi olan vardır, Casper çok sorun çıkartır ve sicili kötüdür. Kendiniz aldınız ya bol keseden saçma saçma savunun durun bakalım, zamanında sizlerle dalga geçiyorduk bu tür forumlarda yine türemeye başlamışsınız, şuraya bilen kimi etiketlersem Casper hakkında benimle aynı yorumları yapacaktır, sizi engelliyorum iyi forumlar, kimin alay konusu olduğu anlaşılıyor maalesef. Bu arada umarım Türkçe kurallarını öğrenirsiniz bu forumda yoksa çok ceza yersiniz.

Bu arada detaylı incelemenizi merakla bekliyorum, konunuza ilk ben bakacağım, madem ürününüzü savunuyorsunuz detaylı inceleme yapın da herkes baksın görsün ve fikirlerini paylaşsın bakalım, çok biliyorsun ya dahi dostum benim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı