Casper Excalibur G850 BIOS Güncellemesi

condalt10

Decapat
UEFI tipini kullanıyorum ama hala mavi ekranlı gıcık BIOS ekranım var. Teknik servis BIOS'umun güncel olmadığını güncellemek için;

"BIOS güncellemesi ile ilgili yönlendirme yapılamamaktadır. Hatalı bir işlem uygulamanız durumunda anakartınız zarar görebilir. Güncel BIOS dosyasının gönderilmesi için; BIOS kurulum sonrası oluşabilecek hataları kabul ediyor musunuz? Sorusuna evet olarak yanıt verdiğiniz taktirde güncel BIOS dosyanız gönderilebilir."

Bu şekilde mesaj gönderdi. Ben de güvenemedim. Ne yapmam lazım?

BIOS Sürümü/Tarihi QUANTA CP123, 3.07.2017

BIOS Modu UEFI

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-04-30 at 16.51.42.jpeg
    WhatsApp Image 2020-04-30 at 16.51.42.jpeg
    244,7 KB · Görüntüleme: 183
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemesi yapsanız da bu ekran değişmeyecektir. Dizüstü bilgisayarların hemen hemen hepsinde UEFI BIOS bu şekildedir. Masaüstü anakartların BIOS'u gibi değillerdir. Güncelleme yapmayacak olsanız dahi ben olsam riski kabul edip dosyanın gönderilmesini isterdim, ileriki zamanlarda lazım olabilir.

BIOS güncellemesi yapsanız da bu ekran değişmeyecektir. Dizüstü bilgisayarların hemen hemen hepsinde UEFI BIOS bu şekildedir. Masaüstü anakartların BIOS'u gibi değillerdir. Güncelleme yapmayacak olsanız dahi ben olsam riski kabul edip dosyanın gönderilmesini isterdim, ileriki zamanlarda lazım olabilir.
İstedim gönderecekler. Teşekkürler
Güncelledim. Gıcık ekran aynı kaldı. 01/05/2018 sürümü yüklendi.

Son düzenleme:
Merhaba, acaba bios dosyalarınızı nereden talep ettiğinizi söyler misiniz? Bende aynı marka model bilgisayara sahibim ve bios güncellemesi yapmak istiyorum. Hatta dosyaları bile gönderseniz olur, aynı dosyalar lazım olacak zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı