Casper Excalibur G860 Alınır mı?

WildClaw

Kilopat
Katılım
4 Ağustos 2017
Mesajlar
16
Arkadaşlar şimdi Casper markası pek yerilen bir marka ama bildiğiniz gibi parçaları birleştirip sunuyorlar kendilerinden kattıkları fazla bir şey yok. Özellikleri beni cezbetti, tasarımı da sizce 6000 TL bandında olan bu ürün alınır mı? 17.3" olması tercihimdir.

  • İşletim sistemi : Windows 10 Home Highend
  • İşlemci : 7 Nesil Intel® Core™ i7 HQ 2.8GHz
  • Ekran Kartı : GeForce® GTX™ 1060 6GB DDR5
  • Bellek : 16 GB DDR4 RAM
  • Hard disk : 1TB HDD + 256GB SSD
  • Özel : FHD, Anti-Glare, IPS

Rakip olarak ise Tulpar T7 V13.1.1 17.3" Gaming Laptop kendisi de aynı 6000 TL bandında olan bir ürün özellikleri ise hemen hemen aynı ayriyeten özelleştirme sekmesinden kaliteli bir SSD taktırmak zorundayım.

Duyduğuma göre Tulpar'ın bu modelinde hava çıkışı sağdaymış bazıları bu durumdan şikayetçi, ama beni tasarım olarak yapısı olarak Casper Excalibur G860 cezbetti sizdende görüş almak istiyorum şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Masaüstü alsanız olmaz mı? Laptop istiyorsan illa Casper alınmaz. Bütçe belirtin ya sistem toplayalım ya da Laptop önerelim.
Biliyorum bu fiyatlara F/P canavarı sistemler dizilir ama Laptop lazım bütçede 6800TL dahada çıkamıyorum.

Araştırmam sonucu bu iki ürünü buldum sizdende öneri istiyorum, yüksek grafikli oyunlar oynayacağım.

High-Ultradan ödün vermek istemiyorum.
 
ben vatan bilgisayardan casper aldım.bi yarım saat bütün laptoplara baktım casper almayacaktım ama ne olduysa gittim casper aldım fiyat performans olarak bütçeme uygundu.ekranı çok kalitesiz bi zamandan sonra açıp kapatırken ekran soketinden ses geliyor.kasası dandik.en babası olsun 2-3 aya sorunlar başlıyor arkadaşa katılıyorum msi markasına bak asusda olabilir hatta lenovo al casperdan uzak dur.
 
Ben excalicaburu kesinlikle tavsiye ederim.Bende g860 aldım.hem tasarım hem soğutma hemde ekranı olsun her anlamda iyi. excalibur casperin diyer ürünlerine hiç benzemiyor zaten dikkat edersen kimse excalibur hakkında iyi veya kötü birşey söylemiyor.Herkes casper kötü diyor ürün hakkında yorum yapan az ürün gerçekten başarılı casper excaliburda iyi bir iş çıkarmış.Casperden alacaksan sadace excalibur al başka birşey alma bence :)...
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı