Casper Excalibur G870 alınır mı?

Bütçe
24000-26000
Ne olursa olsun Excalibur alma.
Excalibur G870 kullanıcısıyım ve hiçbir sorunla karşı karşıya gelmedim şuana kadar. Soğutması falanda gayet yeterli grafikleri yüksek oyunlarda bile max 78-80 derece aralarında geziyor ve bu derecelerin altındaki değerleri gören laptoplar haliyle fiyat olarak G870'den epey pahalı zaten.

Excalibur G870 kullanıcısıyım ve hiçbir sorunla karşı karşıya gelmedim şu ana kadar. Soğutması falanda gayet yeterli grafikleri yüksek oyunlarda bile Max 78-80 derece aralarında geziyor ve bu derecelerin altındaki değerleri gören laptoplar haliyle fiyat olarak G870'den epey pahalı zaten.

Lütfen şu Casper Monster ucuzdur MSI ASUS pahalıdır vs. algısını bırakın. Aynı fiyata daha az fan sesi ve daha güçlü yazılım destekli TUF gamin A15 laptopları var ASUS'un. Ve aynı fiyatlar. Bende G870 kullanıyorum kronik olarak tek sorunu fanları. Bu arada bütçedeki rakiplerine göre fan sesi çok daha fazla. Ve boşta dahi fan açması ayrı komik. Bu arada hangi oyunda 78-80 arası? Ayrıca GPU mu CPU mu? CPU ise GoW Ultra grafiklerde 75 85 arası oynamıştım ( genelde 80 85 civarı). RDR2 de yüksek Ultra karışık CPU 75 85 açık dünyada vs. ama şehre gelince 90'a çıkıyor. Kampa gidince saniyelik 95 görüp tekrar 85'e düşüyor. Ve 85 civarı geziyor. Çatışma anları(kalabalık) 85 civarına çıkıyor. 80 85 arası oynuyor. GPU ise maksimum 75 derece. Soğutmadan yana bir sorun yok. Malzeme kalitesi de kötü değil. Fakat fan sesi konusu can sıkıcı. RDR2 de Turbo açık değildi bu arada. GoW'un ilk saatleri Turbo fan ile oynadım maksimum 77 derece CPU ve maksimum 72 derece GPU ile oynadım. Sonra kapattım ve üstte yazdığım derecelere yükseldi. Benim de fanlar dışında bir sorunum olmasa da aynı fiyata daha iyi alternatifleri varken alınmaz.

Lütfen şu Casper Monster ucuzdur MSI ASUS pahalıdır vs. algısını bırakın. Aynı fiyata daha az fan sesi ve daha güçlü yazılım destekli TUF gamin A15 laptopları var ASUS'un. Ve aynı fiyatlar. Bende G870 kullanıyorum kronik olarak tek sorunu fanları. Bu arada bütçedeki rakiplerine göre fan sesi çok daha fazla. Ve boşta dahi fan açması ayrı komik. Bu arada hangi oyunda 78-80 arası? Ayrıca GPU mu CPU mu? CPU ise GoW Ultra grafiklerde 75 85 arası oynamıştım ( genelde 80 85 civarı). RDR2 de yüksek Ultra karışık CPU 75 85 açık dünyada vs. ama şehre gelince 90'a çıkıyor. Kampa gidince saniyelik 95 görüp tekrar 85'e düşüyor. Ve 85 civarı geziyor. Çatışma anları(kalabalık) 85 civarına çıkıyor. 80 85 arası oynuyor. GPU ise maksimum 75 derece. Soğutmadan yana bir sorun yok. Malzeme kalitesi de kötü değil. Fakat fan sesi konusu can sıkıcı. RDR2 de Turbo açık değildi bu arada. GoW'un ilk saatleri Turbo fan ile oynadım maksimum 77 derece CPU ve maksimum 72 derece GPU ile oynadım. Sonra kapattım ve üstte yazdığım derecelere yükseldi. Benim de fanlar dışında bir sorunum olmasa da aynı fiyata daha iyi alternatifleri varken alınmaz.
Hiç bakımını yapmamışsın sanırım laptobu. Çünkü ben hiçbir oyunda hiçbir zaman 80 derecenin üstüne çıkmadım. RDR2, Hogwarts Lgecay gibi oyunlar oynadım DLSS açık bir şekilde 120-150fps arası aldım ve dediğim gibi max 80 derece görüyorum o kadar.

Asus'un TUF seriside pahalı kanka gelip bana burda bilmiyormuşum gibi davranma. 32gb 1tb ssd ve artı olarak 4060lı bir excalibur ile Asus'un 16gb ram 512ssd ve 3060lı laptobu aynı fiyatta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı