Casper Excalibur G870 alınır mı?

ryukwnn

Centipat
Daha fazla  
Meslek
cyber security
Merhaba.
Casper Excalibur G870 almak istiyorum fakat çok şikayet var.
Sizce alınır mı?
Sistemi yazıyorum.
  • 12. nesil Intel Core i7 12650H işlemci.
  • NVIDIA® GeForce® RTX4060 8 GB 128 bit GDDR6.
  • 32 GB DDR4.
  • 1TB M.2 SSD PCI-e 4.0 (okuma: 5000MB/s - yazma: 3600MB/s)
Genel kaba özellikleri bunlar.
Isınma sorunu falan var diyorlar.
Sistem çöp falan diyorlar sizce nasıl.
(Özelleştirdim işlemciyi vs alacağım hali budur)
Görüşleriniz için sağ olun.

Bütçeye bağlı. Aynı paraya MSI, ASUS varsa global markalara yönel. Fiyat olarak uygunsa alabilirsin ama ısınma durumu diğer markalara göre biraz fazla olur.

Bütçeye bağlı. Aynı paraya MSI, ASUS varsa global markalara yönel. Fiyat olarak uygunsa alabilirsin ama ısınma durumu diğer markalara göre biraz fazla olur.
Bütçeyle alakası yok, Casper excalibur modelleriyle aynı fiyatta olan ürünlerde var, konu marka değil bahsettiğiniz markalarında kronik sorunlu ürünleri var, laptopta watt değerleri ve kasa yapısı önemli. Özellikle oyun için alınacaksa cayır cayır yanıyor aletler.

Merhaba.
Casper Excalibur G870 almak istiyorum fakat çok şikayet var.
Sizce alınır mı?
Sistemi yazıyorum.
  • 12. nesil Intel Core i7 12650H işlemci.
  • NVIDIA® GeForce® RTX4060 8 GB 128 bit GDDR6.
  • 32 GB DDR4.
  • 1TB M.2 SSD PCI-e 4.0 (okuma: 5000MB/s - yazma: 3600MB/s)
Genel kaba özellikleri bunlar.
Isınma sorunu falan var diyorlar.
Sistem çöp falan diyorlar sizce nasıl.
(Özelleştirdim işlemciyi vs alacağım hali budur)
Görüşleriniz için sağ olun.

i5 12450H modelinin 28k paraya satıldığında önerdim ama oda bitti artık önermem. 4060'a alternatif olmadığı için 28K bandında öneriyordum çünkü laptoplarda 4060 çok iyi bir kart lakin HP gibi markaların 4060'lı cihazları var artık bu fiyatlara. Isınma sorunu işlemcide kesinlikle var, sistem çöp kısmını anlayamadım lakin quanta kasası güzel anakart vs. kötü. İşlemisi iyi diye para verip Casper almaya gerek yok zira soğutma yetersiz.

1 senedir kullanıyorum o kadar rezil değil ama teknik servis 💩 gibi. İki hafta önce götürüp bakımını yaptırdım şimdi ise pump out var gibi gözüküyor.(90 derece ile açılıyor)

Bütçeyle alakası yok, Casper Excalibur modelleriyle aynı fiyatta olan ürünlerde var, konu marka değil bahsettiğiniz markalarında kronik sorunlu ürünleri var, laptopta watt değerleri ve kasa yapısı önemli. Özellikle oyun için alınacaksa cayır cayır yanıyor aletler.

Ne alakası var kardeşim? ASUS ve MSI markasını gidip Casper Excalibur ile kıyaslamazsın yani. Birinde nadiren sorun yaşarken Casper'da sık yaşanır. Birisi adı üstünde global diğeri ise TR'de üretilen bir marka. Halihazırda G911 en üst kasa Excalibur kullanıyorum bana karşı kullandığın cümleye bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı