Casper Excalibur G870 mikrofonu bozuldu

reendoscrr

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 2 ay önce Excalibur G870 aldım. 1 ay sonra RAM ve SSD taktım ekstra olarak her şey güzeldi sorun vs yoktu daha sonrasında mikrofon bozuldu, mikrofon hiçbir şekilde ses almıyor. Mikrofon bassını fullediğimde ise sadece cızırtı olarak ses çıkarıyor. Denemediğim driver kalmadı, servise göndermek de istemiyorum epey zaman alıyor servis işleri. Bulunduğum şehirde servis olmadığı için. Mikrofon bir keresinde durduk yere geri geldi ama bu sefer de hoparlörün sesi kısık çıkmaya başlamıştı. Hoparlörü düzelttim driver vs kurup ama bu sefer yine Mic gitti. Başka bir çözüm önerisi olan var mı? Hâla bir ümit belki yazılımsal driverlarla alakalı bir problemdir diyorum.

Sıfırdan yeni Win kurdum Rufus ile ama yine düzelmedi.

Sonra alet garanti dışı kalsın. Her Casper servisi görecektir diye bir lafı vardı muhterem birinin. Yapacak bir şey yok.

Ne yapayım eleman ne garantiye yollacayağım diyor ne de garanti gitmesin istiyor hem ayranım dökülmesin hem... Sorunu çözmek için birini seçmesi gerek

Ne yapayım eleman ne garantiye yollacayağım diyor ne de garanti gitmesin istiyor hem ayranım dökülmesin hem... Sorunu çözmek için birini seçmesi gerek

Ben de isterim garantiye göndermek ama aktif olarak kullanıyorum. PC üzerinden doküman vs düzenliyorum. Sürekli aktif olarak. Yedek PC falan lazım. O da yok maalesef. Mecbur bu şekilde kullanmam gerekiyor anlaşılan. Yolum servis olan bir şehre düşer ise o zaman veririm servise şimdilik kalsın bakalım. Bir de ben bu bilgisayara M.2 falan takmak için içini açmıştım bu garanti dışı bırakır mı? Sadece kapağı açıp kapadım. Başka hiçbir devreyi vs kurcalamadım. Kısa devre vs olmasın diye de laptopun şarjını tamamen bitirip, kapanmasını bekleyip o şekilde açtım içini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı