İnceleme Casper Excalibur G870 neden alınmaz?

İyi de ben Casper kullanmaya başladığımda Monster yoktu piyasada hocam öyle düşünün. Siz daha yolun başında demişsiniz bence Monster yolun başında. Monster kullanan 1 kişi görmedim daha çevremde. Ayrıca Casper'ın ağı kesinlikle daha geniş. Fiyatlarını bende beğenmiyorum ama maliyeti değişiktir bilemeyiz Monster gibi plastik kasa kullanmıyorlar sonuçta.

Abi adamlar ürünlerine güvenip plastik kasalarını Excalibur'lardan yüksek fiyatlara koyuyorlar ve satılıyor bu Clevo kasa laptoplar. Bence bu bile bir şeyler demeye yeterli. Casper bir iki yıl bu yolda devam etsin metal kasalı Quanta'lar satılmaya başlar. O zamana kadar GameGaraj diyorum ben.

Monter'ın Tongfang üretimi Tulpar serisi bence daha iyi. Artoria hocamda onları çok önerdi, Clevo kasaları bir ara çok eleştirildi yeniler hakkında fikrim yok. Yine de Casper benim ilk tanıştığım yerli markadır. Google gibi yerlerde Casper'ın kuruluş ve ilk ürününü fiyata ilk notebook'unu piyasaya sürdüğü tarihe ve Monster'ın sürdüğü tarihe bakmanızı rica ederim. Ama oyun laptoplarında dediğiniz gibi Monster 1 tık daha iyi olabilir ama benim gözümde ikisi aynı yani biri laciverti gibi.

Şu anda bildiğim kadarıyla Monster Tongfang kasa satmıyor. GameGaraj Tongfang kasa satıyor herkesin peynir ekmek gibi önerme sebebi o. Orta-üst düzey arası Tongfang kasaları r9T'ler. Neyse hocam çok uzatmak istemiyorum. Casper şu anda doğru bir yolda inşallah batırmazlar. Piyasanın en ucuz oyuncu laptopları iş yapmaları hepimizin işine gelir.

Katılıyorum, Monster'ın oyun laptopu ağı Casper'a göre daha gelişmiştir daha fazla modeli var ama ofis laptopu mesela Monster'da yok galiba.

İki markada bu ülkede birbirini tamamlıyorlar hocam.

İyi ki Lenovo tercih etmemişim.

Son düzenleme:

O kart maalesef 4060'ı tokatlayamıyor fg ve DLSS 3 ile falan 4060 çok daha üstün. 4060 şu anda dünyanın en popüler laptop ekran kartı bu kadar insan boşuna almıyor yani . Kas gücü olarak en fazla %10 fark atıyor 3070 Ti. Bazı oyunlarda geride çoğunda %5-10 arasında daha güçlü. Fg sahte FPS falan deniyor ama onun sayesinde 2K da falan AAA oyunlarda öne geçecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…