Casper Excalibur laptop neden alınmaz?

Bütçe
26500
8 GB RAM'ı arttırabilirsin. 8 GB RAM yetmez orada haklısın ama ekran kartında da 4 GB yetmez RDR2 oynamak istiyceksin ayarları yükseltiyim o kadar para verdim diyeceksin yetersiz VRAM uyarısı alacaksın. Ayrcıa DLSS 3.5 ve daha uzun driver de cabası.
Oyunlardan ziyade stabble diffusion ve render kısmında daha da yararıma ama 4050 ara bir kart olarak görüyorum çokta ondan yana değilim. Oyunlarda da hayatım boyunca full grafikte oynama hevesim olmadı elimdeki ne desteklerse o kafasındayım 3050li olanı düşünüyorum. Çok teşekkür ederim vaktini ayırdığın için.

Oyunlardan ziyade stabble diffusion ve render kısmında daha da yararıma ama 4050 ara bir kart olarak görüyorum çok da ondan yana değilim. Oyunlarda da hayatım boyunca Full grafikte oynama hevesim olmadı elimdeki ne desteklerse o kafasındayım 3050'li olanı düşünüyorum. Çok teşekkür ederim vaktini ayırdığın için.

O zaman hangisini istersen alabilirsin ben teşekkür ederim.

İptaş ettim ve iade param yattı. Vallahi yukarıdaki arkadaşın dediklerinde kaldı aklım bir yandan 6 GB'lık bir 4000 serisi var ama bir yandan da 8 GB RAM'in artık yetmeyeceğini düşünüyorum o yüzden kararsızım.

Bütçede atılan 4050 Nitro 16'yı tercih edip daha sonra 8 GB RAM eklemeniz yararına. 3050'den kat kat iyi olur.

Bütçede atılan 4050 Nitro 16'yı tercih edip daha sonra 8 GB RAM eklemeniz yararına. 3050'den kat kat iyi olur.

Arkadasa anlattım bende daha guncel daha uzun vs vs. ama neden istemedi bilmiyorum AMD genelde ekran kartlarında sıkıntı çıkarıyor genelde arkadaş onu karştırmış olduğundan risk almak istemiyor olabilir.

Arkadasa anlattım bende daha guncel daha uzun vs vs. ama neden istemedi bilmiyorum AMD genelde ekran kartlarında sıkıntı çıkarıyor genelde arkadaş onu karştırmış olduğundan risk almak istemiyor olabilir.

Attığını Nitro 16'daki işlemci AMD. Ayrıca AMD şu an sorun falan çıkarmıyor.

Excalibur G770 modelini aldım. Sırf fiyatlar artacak diye aceleyle kredi kartına girip araştırmadan aldım. Oysaki şu an baktığımda birçok kişinin önermediğini görüyorum. Sizce neden alınmaz? Daha kargoya verilmedi iade edebilirim. Bunun yerine ne önerirsiniz ?
Beni cezbeden 32 GB RAM ve 1TB SSD oldu.
Kendine saygın varsa alma. Pişman olursun.

Excalibur G770 modelini aldım. Sırf fiyatlar artacak diye aceleyle kredi kartına girip araştırmadan aldım. Oysaki şu an baktığımda birçok kişinin önermediğini görüyorum. Sizce neden alınmaz? Daha kargoya verilmedi iade edebilirim. Bunun yerine ne önerirsiniz ?
Beni cezbeden 32 GB RAM ve 1TB SSD oldu.
Ne yapmışsın, 26.000 TL'ye bu çöp alınır mı 🙁 Alınmaz; çok ısınıyor, bir zamandan sonra fan sesi felaket derecede artıyor, kasası kalitesiz, fanları çabuk bozuluyor, İ Gpu kullanımı gereksiz yüksek ve bu oyunlarda performans kaybına yol açıyor, prize takılı değilken bataryası en fazla 1,5-3 saat arası dayanıyor, prize takılı iken bile oyun esnasında şarj azalıyor ve 1-2 saat sonra pil seviyesi %50'ye sabitlenip performansı berbat hâle getiriyor, touchpad çoğu zaman algılamıyor, herkes de olmasa da ben ve bazı kullanıcılar bu cihazda yanık kokusu aldı. Sadece kendim kullanırken gördüğüm eksi yönlerini anlattım daha neler neler vardır... Ben elimden çıkardım lütfen sende şu çöpü iade et adam akıllı bir şey al başın ağrımasın. Burda laptop hakkında bilgili arkadaşlar var zaten onlar doğru düzgün öneri vereceklerdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı