Casper Excalibur monitor alınır mı?

Bütçe
4000

VULTAR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 Ti
Ryzen 5 5600
Ballistix 2X8 RAM 2660mHz
GP650 PSU
İnternette geziniyorken bu Casper Excalibur monitörü buldum. Fiyatına göre çok iyi geldi ama bazı insanlar Casper markasının çok dandik olduğunu söylediği için emin olamadım. Bunu almalı mıyım? Onu önermiyorsanız 4000 TL'nin altında onun yerine birşey önerir misiniz? 100hz'in aşağısında olmasın.

Alinmaz.

VX2428 ya da VP249QGR atacaktim, zamlanmis. Bence cikip G24F2 alin, ya da indirim bitmediyse Omen monitor vardi.

Eger onlara yetmezse bunu alin bari, parlakligi dusuk ama IPS, yine de Excalibur'dan iyidir.

İnternette geziniyorken bu Casper Excalibur monitörü buldum. Fiyatına göre çok iyi geldi ama bazı insanlar Casper markasının çok dandik olduğunu söylediği için emin olamadım. Bunu alınır mı? Onu önermiyorsanız 4000 TL'nin altında onun yerine bir şey önerir misiniz? 100Hz'in aşağısında olmasın.

Curved seviyorsan bunu alabilirsin işimi görüyor aktif olarak kullanıyorum birazcik ghosting var UFO testinde belli ediyor. Alma diyenlere pek takılma fakat Curved falan fark etmez diyorsan al geç.

İnternette geziniyorken bu Casper Excalibur monitörü buldum. Fiyatına göre çok iyi geldi ama bazı insanlar Casper markasının çok dandik olduğunu söylediği için emin olamadım. Bunu alınır mı? Onu önermiyorsanız 4000 TL'nin altında onun yerine bir şey önerir misiniz? 100Hz'in aşağısında olmasın.

Şu an onu kullanıyorum herkes kötü diyor ama benlik şu an hiç sıkıntı yok (2 ay falan oldu) ama herkes IPS panel öneriyor bu monitör VA panel.

Ghost sorunu oluyor Casper genellikle.

İnternette geziniyorken bu Casper Excalibur monitörü buldum. Fiyatına göre çok iyi geldi ama bazı insanlar Casper markasının çok dandik olduğunu söylediği için emin olamadım. Bunu almalı mıyım? Onu önermiyorsanız 4000 TL'nin altında onun yerine birşey önerir misiniz? 100hz'in aşağısında olmasın.
Hocam anlık olarak kullanıyorum mart veya nisan ayından beri tavsiye ederim Yırtılmalar olmuyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı