Casper Excalibur Servis Deneyimi

Arkadaşlar öncelikle konu başlığı zaten açık olduğu için ben de tekrardan açmadım ve Casper Excalibur G860 modeli bilgisayarımı servise gönderdim. Buraya ne kadar hızlı geri dönüş yaptıklarını yazacaktım normalde ama bu servisteki adamlar her kimse artık hem bilgisayarıma zarar verip hem kullanmışlar. Üstüne üstlük sorunum çözülmemiş hala aynı sıkıntı var bilgisayarda. Bir de Excalibur destek numarasına sordum daha önce dedim böyle bir sorunum şarj sorunum var %20'ye bile gelmeden 30'larda 40'larda kapanıyor bilgisayar açıyorum sarja takıp, sarji uzun sürüyor diye dedim bir halt yapmamışlar diyor BIOS yüklendi test ok sistem yüklendi. Yazdım tekrar kendilerine, ürünü tekrar geri servise gönderin diyor. Zaten ben bunu derslerim sınavlarım devam ettiği için zar zor vakit bulup gönderdim adamlar bir de sorunu halletmemiş ve bir şey olmamış gibi servise tekrar istiyorlar! Servise kargoya verdigim tarih 2 Şubat Salı, geri aldığım tarih bugün. Sorarım size bu müzikleri ben mi dinledim tarihe bak lan. Tarayıcıyı bir açtım yok kadehler yok şaraplar. Böyle bir hakları var mi abi bunların ya! Nereye kime şikayet edebilirim!
En son yazdığımdan beri gelişen olaylar için tekrar yazıyorum ki benim başıma gelen diğer arkadaşların başına gelmesin. Yaşadığım servis rezaletinin ardından tekrar iki defa daha gönderdim ve 2.sinde daha da içine edip çalışan fanlardan bir tanesini işlevsiz duruma getirdiler. İlk servisten geldiğinde ertesi gün direkt tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum. Yaklaşık altı ay süren bu süreçte en son bilirkişi incelemek üzere cihazı bir hafta süre istedi ve sonrasında geri aldım ve bugün karar çıktı. Lehime çıkan bu kararda. Tüketici seçimlik haklarımdan bedel iadesi yani ödediğim ücretin tamamını geri isteyeceğim. Eğer haklıysanız hakkınızı arayın arkadaşlar, hiç vazgeçmeyin. Benim yaptığım gibi de Türk markası diye içinizde bir güven asla oluşmasın. Bir de bilirkişi kararında diyor ki arka kapaktaki bir tane vida kayıp.
 

Dosya Ekleri

  • IMG-20210209-WA0000.jpeg
    IMG-20210209-WA0000.jpeg
    138,7 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG-20210209-WA0004.jpeg
    IMG-20210209-WA0004.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG-20210209-WA0002.jpeg
    IMG-20210209-WA0002.jpeg
    179,4 KB · Görüntüleme: 159
Son düzenleyen: Moderatör:
1.yılını doldurdu bilgisayar bu tarz ürünler elektronik ürünler olduğu için sorun çıkması gayet normal çöp diyenlere aldırış etmeyin. Sorun bakalım kullanmışlar mı hayatlarında tek kelime çöp :D gayet sağlam ve kullanıslı bir bilgisayar servisi çok iyi iş yapıyor değişim süreci 3 gün sürdü ayrıca değişim yaparken zaten ürün bende kaldı, diğer cihaz geldiğinde elimde olanı teslim ettim yeni cihazi teslim aldım.

Hocam Excalibur almak istiyorum. Alınır mı?
 
Hocam Excalibur almak istiyorum. Alınır mı?

Üstteki deneyimimi bir oku ondan sonra bu soruyu sormaktan vazgeçersin zaten. Kesinlikle tavsiye etmem, o kadar para verip üstüne bir iki yıl içinde çok garip hatalarla karşılaşınca servisiyle uğraşmak zorunda kalırsın. Bahsettiğim hatalarda öyle termal macun temizlik falan değil, bir oku yorumu sonra bütçe verirsen öneride bulunurum.
 
Açıkçası Casper markasının garanti servisini beğeniyorum. İstanbul'da oturduğum için ümraniyedeki servislerine kaç kez götürdüm hepsinde 1 saat içinde geri aldım. Zaten oraya gittiğinizde de ekranda yazar. 1 saat süre başladı gibisinden. Hatta birkaç kez teknisyenler ile sohbet ettim. Ram ve SSD yükseltmesi için fikir ve fiyat hakkında konuştum. O zamanlar piyasa bulunan 256 GB Samsung marka SSD'yi çok uygun bir şekilde garantili olarak satıp takmışlardı. Bir kere üniversitede iken yolladım kargo ile 3-4 gün içinde geri gelmişti. Sorunum da çözülmüştü tabi. PC olarak çok kaliteliler mi bilmiyorum ben 5 yıl oldu kullanıyorum ve halen iş görüyor. Mühendislik ve oyun için gereken her işimi yaptım ve bununla mezun oldum. Gittiği yere kadar kullanırım :D.
Not: Excalibur ile Nirvana servisi aynı yerde diye biliyorum. Kasa PC, telefon ve laptop servisleri aynı binada sanırım.
 
İki gündür kullandığım Excalibur laptop 3. gün de bazı arızalar verdi bende trendyola gönderdim değişim talebi için ama rettedme olasılıkları var teknik servise göndersem değişim yaparlar mı?

Yardımcı olur musunuz hocam?

Hocam ben de Trendyol'dan almayı düşünüyorum düşünceleriniz nedir?
 

Geri
Yukarı