Casper G770 Laptop boştayken CPU kullanımı artıyor

Emrecan99

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Casper Excalibur G770 model bir laptopum var. Ne zaman bilgisayarı kullanmasam bir süre sonra CPU kullanımı artıyor ve fan sesi yapmaya başlıyor. Görev yöneticisine girip CPU kullanımı niye bu kadar yüksek diye bakacağım anda CPU değeri çok hızlı düşüyor(hangi uygulama en çok kullanıyor göremiyorum) ve yarım dakikaya fan normal halini alıyor. Kaspersky antivirüs var. Bu yazıdan 4 ay öncesinde teknik servise termal macunları yenilensin ve format atılsın diye gönderdim öncesinde de bu sıkıntı vardı hala var. Casper öyle kardeşim, antivirüsle tarama yap, format at dışında çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Bende de Kaspersky var aynı durumu yapıyor. Monster laptop kullanıyorum. Fanlar hızlanmaya başladığında görev yöneticisini açıyorum o sırada Kaspersky kullanıyor oluyor bir anda güç tüketimini düşürüyor. Sanırsam normal bir durum, Kaspersky bilgisayarı boşta gördüğünde arkada tarama yapıyordur diye düşünüyorum.

Bende de Kaspersky var aynı durumu yapıyor. Monster laptop kullanıyorum. Fanlar hızlanmaya başladığında Görev Yöneticisi'ni açıyorum o sırada Kaspersky kullanıyor oluyor bir anda güç tüketimini düşürüyor. Sanırsam normal bir durum, Kaspersky bilgisayarı boşta gördüğünde arkada tarama yapıyordur diye düşünüyorum.

Dostum, ben de G770 kullanıyorum ve aynı sorun bende de var. Kaspersky anti virüs de hiç kullanmadım, ben de sistem boşta olduğu sırada System denilen şey %15.9 civarında işlemci kullanıyor ve mouse hareket ettiğinde aniden duruyor. Ayrı ayrı virüs programlarıyla denedim, 3 4 defa format attım düzelmedi. Sorunun çözüldüyse yardımcı olur musun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı