Casper GT630M/635M için Nvidia 344.75 Güncel Sürücü

Murat bey anlatmis oldugunuz sorunu yasiyorum ve çıldirmak uzereyim oynamak istedigim oyunu oynayamiyorum ekran karti güncel degil uyarisi veriyor ekran kartini guncellemeye calisiyorum nvidia dan indiriyorum yukleme esnasinda problem cikiyor lutfen yardim edin.
St.kodu:CN.BMY3230C
EKRAN KARTIMDA GT635M

Hangi sürümü yükledin?

Googleye direk intel driver yazdım kardeşim ve bunun sonucunda çıkan ilk siteden indirdim eğer yapmamı önerirsin sürücü 4000 in kalkmama olayınıda şöyle söyliyim senin resimlerde gösterdidğin şekilde hepsini yapıyorum pc kendini resetliyor yani yaniden başlatıyor bunun sonucunda aygıt yneticisinden baktıgım zaman onun ordan kalkması gerekmiyormu kalkmıyor ben orda graphic e sap tık yaparak kaldır seçenegine bastım pc resetledi kendini ve gene aynısı oldu...

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    15,2 KB · Görüntüleme: 109
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    18,8 KB · Görüntüleme: 229
Son düzenleyen: Moderatör:
baktıgım zaman onun oradan kalkması gerekmiyormu kalkmıyor
Görünüşe göre ne bilgisayar kullanmışsın nede sürücü güncellemişsin. Sürücü kalkıyor, aygıt değil. Kendin yazıyorsun aygıt yöneticisi diye aygıt kalkarsa neyin sürücüsünü yükleyeceksin?

Googleye direk intel driver yazdım kardeşim ve bunun sonucunda çıkan ilk siteden indirdim
Öyle birşey olmaz Konuyu baştan aşağı oku nasıl indireceğini neleri yapıp yapmayacağını öğrenin.

Görünüşe göre ne bilgisayar kullanmışsın nede sürücü güncellemişsin. Sürücü kalkıyor, aygıt değil. Kendin yazıyorsun aygıt yöneticisi diye aygıt kalkarsa neyin sürücüsünü yükleyeceksin?

Öyle birşey olmaz Konuyu baştan aşağı oku nasıl indireceğini neleri yapıp yapmayacağını öğrenin.

Haklısın bilader pc den anlamıyorum bana en basit şekilde anlatırsan bunu yapabileceğime inanıyorum

Konu başında anlatılmış zaten. Konu başında yazılanları anlamıyorsanız bilen birine yaptırın.
KArdeşim zaten bilen birisi olsa ben ona yaptırırım olmadığı için sizlerden yardım talep ediyorum

Konu başında anlatılmış zaten. Konu başında yazılanları anlamıyorsanız bilen birine yaptırın.
Biladerim ddu ile yaptıgın gibi sildim başarılı bir şekilde silindi hatasınıda alıyorum fakat resimde gösterdiğim hatadan kaynaklandığını düşünerekten benim yapamadığımı düşünüyorum bunun çözümünü söylermisin peki ?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    5,5 KB · Görüntüleme: 100
Hocam windows 10 kullanıyorum... En son verdiğin güncellemeyi kurmaya çalıştım. Ancak kurulum esnasında kurulum başarısız diyor... Kurulum öncesi tüm nvidia driverlerını silmeme ve yönetici olarak çalıştırdığım komut istemine söylediğiniz kodları yazmama rağmen bu hatayı aldım. Allah aşkına yardımcı ol... Teşekkürler

fakat resimde gösterdiğim hatadan kaynaklandığını düşünerekten benim yapamadığımı düşünüyorum bunun çözümünü söylermisin peki ?
Biostan secure boot'u disable yap legacy support varsa onu da disable yap.

Utku videolu olarak yaptıklarını çek paylaş bakalım.

Biostan secure boot'u disable yap legacy support varsa onu da disable yap.

Dediğini yaptım kardeşim onda sıkıntı yok zaten dün ddu ile senin yaptıgının aynısını yapmıştım intelin sürücüsünden indirmiş olduğum İntel driver le olan dosyayıda indirdim intel sürümümde güncel nvıdıa kurulum programına basıyorum özel kurulum diyip temiz dosya ya basıyorum %2 Veya %3 olduktan sonra 5 tane kuurlmayan ve başarısız hatasını çıkartıyor karşıma.

Şimdi hocam, video esnasında kurulumu yaptı... Fakat şimdiki sorun ise geforce experience ye girdiğimde resimdeki hatayı alıyorum. Ve ekrana sağ tıkladığımda Nvidia denetim masası gelmiyor... Yani ekran kartını yine kullanamıyorum. Ayrıca aygıt yöneticisinde GT630M görünüyor, bunu diğer yorumlarda gördüm olabilir sorun olmaz demişsin ama üzerinde ünlem var yani driverin kurulmadığını belirtiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı