Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşım toplama bilgisayar çok daha iyi olacaktır senin için. Sen memnun olabilirsin ama çok kişinin şikayeti var bunu göz ardı edemessin. Bende Casper kasaya sahibim, toplama bilgisayar tercih etmelisin.
2007 yılında bi casper kasa almıştık. Hayatımın içine s*çtı desek yanlış olmaz. Bi formata gitti geldi. Donma sorunu başladı açılıyo donuyo falan pc 2 yıl bakkaldan bakkala gezdi durdu. En sonunda biri anakartın çatlak olduğunu anladı. Beni kurtarmıştı.
Biliyorum herkes şikayetçi ama bana hiç öyle gelmiyor benim amacım cs 1.6 / metin2 / gta 4 gibi oyunları kasmadan oynamak ultra takıntım yok bana bu kasa yeterli değilmi ekran kartı ve psu değiştirdikten sonra ?
Ben gittim geçen sene aynı hataya tekrar düştüm. İ7 3770'li bi Casper almıştım 1300 TL'ye ekran kartı 5570 işlemci 3770 anakart Allah'a emanet fotoğrafını atıyım anakartın bak bi . Öyle bi hataya düşme kesinlikle.
Edit:Ekran kartına bak ses kartı gibi rezillik diz boyu.