Casper ısınma sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Crysis 3'te 60 FPS mi alıyordunuz? Ben GT 840M ile düşük ayarlarda 25 FPS alıyordum nedense. Galiba işlemciye yüklenen bir oyun.
İşte benimde şaşırdığım konu bu oldu sanırım tek şanslı olduğum kısım işlemcimin gücü birde şu ısı sorununa çare bulursam sanırım GTA 5'in yolları beni bekliyor. :D

Casper pişmanlıktır. Adam akıllı bir bilgisayar yapamıyorlar.

Yanlız şöyle birşey varki normal şartlarda Sistem özelliklerim şu:

İntel Core i7 3630QM 2.40 ghz (Turbo Boost 3.40 ghz)

Nvida Geforce GT630 M 1 GB 128 BİT ekran kartı

8 gb ram

Disk 1330 RPm

Bu sistemle crysis 3 gibi bir oyunu yüksek ayarlarda 35-40-45 fps oynarken şimdi minecraft gibi bir oyunda ısındığı zaman kasmalar oluyor bu anormal değilmi sizcede ?
İşlemci ve RAM'a abanıp, ekran kartını en kötü ekran kartlarından biri yapmışlar.
Soğutma konusunda bir bilgim yok. Yanlış yönlerdime yapmak istemem tabii ki de. :)

Adet yerini bulsun,termal macun,fan temizliği fayda sağlar.

Asıl sıkıntı Casper markasının ucuza mal etmek için iyi işlemci-mobil GPU kullanıp anakart,kasa kalitesi,soğutma konusunda daha ucuz alternatiflere yönelmesinden dolayı ısınma sorunu ortaya çıkıyor.

Ekran kartını düşük tercih etmişsin, ben de Casper kullanıyorum ama (Intel 4.nesil I5 ekran Nvidia gt 745) fazla ısınma olmuyor Crysis 3'de. Dediği gibi fan bakımı ve işlemci macunu değiişimi yaptır, ssd disk tavsiye ederim. Ayrıca Win 10'u tavsiye etmiyorum kesinlikle. Şimdilik daha birçok eksiği var ve en bunlardan en önemlisi ısınma sorunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı