Casper kasaya güç kaynağı ve ekran kartı takmak

MSI GTX960 4G an itibari ile 955 lira oldu.
2,82 tl oldu dolar malesef. Yapılıcak birşey yok ülkenin hali belli ancak şuan hala bütçem yetiyor. Doların biraz düşmesini bekleyebilirim ancak pek düşeceğini sanmam.

GTX960 + Asus H61M-K anakart + XIGMATEK TAURO 600W 80+ PSU bunlar yeterlidir.
XIGMATEK marka güç kaynaklarını çok önermiyorlar bakıyorum da, sen kullanıcısıysan ve memnunsan listeme girebilir.

@Nicknamesiz senle bi özel konusabilirmiyiz? face msn ne olursa ?
Tabiki dostum, sosyal ağlarından herhangi birini atabilirsin.

2,82 tl oldu dolar malesef. Yapılıcak birşey yok ülkenin hali belli ancak şuan hala bütçem yetiyor. Doların biraz düşmesini bekleyebilirim ancak pek düşeceğini sanmam.

XIGMATEK marka güç kaynaklarını çok önermiyorlar bakıyorum da, sen kullanıcısıysan ve memnunsan listeme girebilir.

Tabiki dostum, sosyal ağlarından herhangi birini atabilirsin.
Sorun değil cooler master marka PSU bakabilirsiniz.

KASA DEĞİŞTİRMENE GEREK YOK HARİCİ BİR 500w PSU ALMAN YETERLİ OLACAKTIR
ayrıca işlemcinin verdiği performans ekran kartından düşük kalabilir istediğin performansı alamyabilirsin.

KASA DEĞİŞTİRMENE GEREK YOK HARİCİ BİR 500w PSU ALMAN YETERLİ OLACAKTIR
ayrıca işlemcinin verdiği performans ekran kartından düşük kalabilir istediğin performansı alamyabilirsin.
4 çekirdek ve HT teknolojisini destekleyen i7 işlemciden bahsediyoruz? O işlemci hiçbir kartta darboğaz yapmaz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı